Празниците ВЪЗМОЖНИ!

604
10 Декември 2020, 09:24


Идва най-хубавото и най-чаканото време от годината, онова което е изпълнено с безброй чудеса – малки и големи...времето, в което безусловно ставаме по-добри, по-даващи и по-вярващи.

 

Тази година обаче, и то както всичко останало ще бъде различно, Световната Пандемия изисква своето, и колкото и да не ни се иска... то ще се отрази и тук.

 

Arte Spa&Park Hotel, както винаги търси начин и средство, за да обещае едни истински, изпълнени с вяра и веселие празници. И така, предложението е следното: 

 

Всеки гост, посетил хотела по пакет Коледа и пакет Нова Година, ще бъде тестван в мобилен пункт на територията му от медицинско лице. Целият екип на хотела вече има привилегията и задължението по вътрешен алгоритъм да се тества с единствената цел да бъде спокоен както той, така и Вие! Идеята е празничните дни за всички  да бъдат истински, спокойни, пълноценни! Тествете, разбира се ще са напълно безплатни, а вида им ще бъде съобразен с най-точния към момента на тестване.

 

И така, след като сме здрави и на топло до камината в хотела, е време да разкажем малко повече за програмата, която е организирана от домакините:

 

Посрещаме Бъдни вечер традиционно с вкусни постни блюда и автентичен фолклор. Коледния ден е посветен на първо място, на най-малките гости – анимация от сутринта ги очаква, а в следобедните часове при тях престига…Дядо Коледа. Вечерта ще е класическа до най-малкия детайл, сред страхотна празнична храна и обстановка на сцената на ресторанта излиза Хилда Казасян, за да ни порадва с уникалния си глас, чар и излъчване.

 

Дните между Коледа и Нова Година са не по-малко празнични и очаквани. Във всеки един т тях сме се погрижили за безплатна, целодневна анимация за децата в хотела и различни тематични вечери за по-възрастните край камината в Лоби бар…, а да…през целия период в ARTE гостува «Мега Пиано» - виждали ли сте го вече?

 

Време е да разкажем и за Новогодишните дни. Започват от 30.12.2020г. с традиционният за хотела Концерт под откритото снежно небе – тази година гостуват…аплодисменти за ЪпсурТ. 31.12.2020г. ежегодно е дълъг и тежък /в доbрия смисъл на думата ден/ той събира в себе си различни активности за различните вкусове на гостите – Невероятни Spa изживявания за дамите, които се подготвят за вечерта и също толкова интересни БАРБЕКЮ извинявания за господата, със същата цел – ПОДГОТОВКА.

 

Точно от 19.00ч. Ви очакваме на празничен welcome, който е само подложката на всичко, което предстои. А именно...Краси Радков, Силвия Кацарова и Преслава ще се погрижат за това, вечерта да е феноменална! Малко след полунощ под звездите на Велинград, за трета поредна година, само тук ще се насладите, не просто на заря, а на истинско шоу „Звук и Светлина“.

 

И така...пожелаваме Ви, пожелаваме си ...едни незабравими празници!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени