Прецакаха Христо Гърбов с парцел на морето. Комикът спи в каравана

3769
27 Август 2017, 08:57


„Не ми позволяват да вдигна и кокошарник върху собствения ми имот, а дадох толкова пари”, жалва се ощетеният актьор.

Вече 8 години Христо Гърбов е собственик на земя в Лозенец, но няма право да строи върху нея и е принуден да курортува в каравана. Сега комикът отново е в българското Сен Тропе и вместо да спи в уютна собствена вила, се гъчка със съпругата си във фургон на колела.

Причината за несгодите на актьора е спреният градоустройствен план на община Царево. Развитие по казуса няма от близо десетилетие и звездата от „Комиците” и „Столичани в повече” е загубил надежда, че някога ще може да си вдигне къща в морското селце. Единственото му успокоение е, че и други хора са на същия хал и им е забранено да строят.

„Имам земя в Лозенец, но какво от това, като не я вкарват в регулация? Дори един кокошкарник не мога да направя, камо ли бунгало”, ядосва се 59-годишният артист. Навремето той инвестирал голяма част от спестяванията си в имота с идеята да изгради там мечтаната лятна резиденция. Уви, на нивата му и досега няма ни ток, ни канализация.

Преди няколко дни папараците ни заснеха Гърбов и жена му – режисьорката Иглика Трифонова, да пристигат в Лозенец със семейната си каравана. Фургона те паркираха на своя собствен парцел, пише "Уикенд".

Христо е заградил с телена мрежа терена, а от едната страна има и дувар. В обраслия двор се издига малък навес, под който фамилията държи столчета, легени, лейка и туби с вода. Вероятно тази постройка е записана в регистрите като сграда за складиране на инструменти – по закон комикът има право на барачка, в която да държи лопати, гребла и т.н.

Скоро след като отпускарите Гърбови се настаниха в имота си, им дойдоха и първите гости - навести ги приятелско семейство с внучето си. Иглика, която се беше разпищолила по бански, трябваше бързо да си облече рокля, та да не смущава познатите си с голо тяло. Христо пък взе чуждото дете в ръце и започна да го подмята. Самият той е дядо на едногодишната Христина – рожба на доведената му щерка, припомнят запознати.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени