Прецакаха Жана Бергендорф за Евровизия (Песента й била старомодна)

https://hotarena.net/lubopitno/precakaha-jana-bergendorf-za-evroviziia HotArena.net
Прецакаха Жана Бергендорф за Евровизия (Песента й била старомодна)
Песен, изпълнена от Жана Бергендорф, не е била одобрена за участие в \"Евровизия\", независимо че вече се превръща в хит, разбра HotArena.


Изключително запомнящото се парче \"Rebirth\" е дело на талантливата Вида Пиронкова.  За съжаление, песента не е била одобрена.


Ето какво споделя самата Вида Пиронкова на профила си във Фейсбук: \"Направих си песен. Хубава песен. С голям и талантлив екип. Само имената им говорят сами и много. Пратих я на конкурс. За Евровизия 2018. Мислех да спечелим първата награда в Португалия, пък и да се разходим до там. И си виках: Брех, Видо льо, сега, таман тука е Европарламента и председателството, ти печелиш и Евровизия, докарваш я догодина в София, и България ще е цялата 2019та в устите и очите на хората, щото нали и Пловдив ще е културна столица на Европа, та да не останем по-назад и Софиянци. Ей такива идиотщини си мислех с кокошата си главица. Не бях участвала на конкурс от памтивека. Последно беше на \"Златен Орфей\". Май последният. 1993-та. Имах си спонсор, демек - имах си гръб. Голям и силен. Проекта ми - както е модерно да се казва, беше първи в деловодството на БНТ. Имам си номерче.


Крайният срок беше 20.12.2017. До тази дата, а и след това никъде не дадох да се чуе песента. Щото а сте я чули, а е заляла света. Толкова е хубава. Добре де, ама странно удължиха срока за прием на песни. До 29.12.2017. Изчакваха някой, дето явно не си е дописал нотите или не си е довършил тренда.\", гневи се Пиронкова, която впоследствие разбира, че песента е класирана едва на 7-мо място, тъй като била старомодна.


За разлика от Жана, която не коментира случилото се, феновете са бесни. Тъй като са категорични, че песента е хит, предават от Телеграф.


2 Коментара

гуца от сунгурларе

преди 6 години

Песента наистина е много старомодна и без никакъв заряд , но иначе Жана заслужава да е на Евровизия. Тия писания на композиторката са малко смехотворни.

Коментирай

,,,

преди 6 години

Подкрепям! Чух песента, но не ме грабна. Скучна и мудна ми е, но това е мое мнение- аз не съм фен на Жана. Феновете й може да са бесни, но останалите се съмнявам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.