„Преди обед” уреди с роли Петър Дочев

19 Ноември 2023, 14:00


Творческата кариера на Петър Дочев рязко разцъфтя, откакто го избраха за водещ на „Преди обед” по Би Ти Ви. Актьорът, чието име доскоро почти никой не знаеше, вече се готви за роли в цели 3 сериала, а освен това репетира за театрална премиера през декември. Целият този кариерен възход при него настъпи в рамките само на три месеца – откакто започна работа в телевизията.

 

Предишният водещ на „Преди обед” – Александър Кадиев, напусна Би Ти Ви, защото заради ангажиментите си там нямаше време за нови актьорски предизвикателства и играеше само старите си представления. Явно обаче този проблем не стои пред неговия наследник Петър Дочев. Даже напротив – именно след като блесна в телевизията и стана разпознаваем за повече зрители, той се затрупа и с нови роли. Преди дни актьорът сподели в „Преди обед”, че е приел предложения за снимки не в един и два, а в цели три сериала. Кои са те, към момента не е обявено, но най-вероятно става въпрос за продукции на Би Ти Ви. Телевизията едва ли би допуснала лице на нейно ключово предаване като „Преди обед” да бъде ангажирано в чужда продукция. Най-вероятно са го накарали да подпише договор  за непосилни неустойки в случай, че приеме поява в конкурентен ефир. Съдейки по скоростта, в която Би Ти Ви пуска новите си сериали, сигурно ще трябва да чакаме с години, докато видим Дочев в някой от тях. Независимо от това обаче небивалият интерес към него от страна на режисьорите е огромен успех в кариерата му. Съвсем доскоро единственият сериал, в който широката публика го беше виждала, беше „Пътят на честта” на Нова тв. Петър влезе във второстепенна роля там.

Другия фаворит за мястото до Деси Стоянова в „Преди обед” миналата пролет – Кирил Недков, можеше да се радва на същия успех, ако не беше отказал да работи в Би Ти Ви. Както „Уикенд” писа, младият актьор е бил първоначалният избор за водещ, но е предпочел свободата да играе във всички продукции, които му харесват, без да се съобразява дали и по коя телевизия ще ги излъчват. В момента зрителите го гледат в „Алея на славата” по Нова тв като асистент на героя на Деян Донков. Сашо Кадиев пък, който напусна телевизията заради актьорската си работа, засега има само една нова театрална продукция – в Малък градски театър „Зад канала”, и не съобщил да нови сериали. Знае се, че заради „Преди обед” той е отказал роли в цели два, които обаче са му предлагани, докато е бил все още на малкия екран. Какво ще стане сега и дали този интерес от страна на режисьорите към него ще се запази, не е ясно.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени