Преслава избяга в Тайланд

https://hotarena.net/az-jenata/preslava-izbiaga-v-tailand HotArena.net
Преслава избяга в Тайланд

Преслава отново е на екзотично място, този път в Тайланд. Фолк певицата сама се похвали в профила си в Инстаграм, видя HotArena.


Преслава е в компанията на най-скъпите си хора - дъщеря й Паола и любимият й Павел. 


Звездата веднага сподели снимка от басейна с дъщеря си и написа \"Уморени от пътя веднага цопнахме в басейна\", пише България днес.

6 Коментара

пепи

преди 2 години

това дете реве от грозотия

Коментирай

Pepi

преди 2 години

Skapa Pepi , dori I da ne ti e simpatichno, ne govori taka za detenceto . Vse pak tova e edna nevinna dushichka , nikoi ne si izbira opakovkata . Jalko che nepoznata kato men triabva da ti go kaje ,no taka ne se govori za DECA !

Коментирай

До Пепи

преди 2 години

Грозно не грозно, като порасне ще го тунинговат и него и няма да го познаем чак. Пари като имаш от грозното патенце ставаш красив лебед, така че Пепи не го мисли!

Коментирай

Супер

преди 2 години

Но защо толкова грим за басейна?

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Защото е комплексирана селяндурка.

Коментирай

kolio

преди 2 години

verno e grozno, makar che groznite kato malki stavat hubavi kato golemi ako ne se poluchi nomera, tati i mama shte podariat silikon za bala + niakoia druga rinoplastika i gotovo, nali sa moderno0 semeistvo

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.