Преслава на почивка с мама и тате в Несебър

3573
22 Август 2021, 14:00


Преслава, която кара цяло лято край морето, заради много участия, в момента е на почивка с мъжа си Павел, дъщеря си Паола и родителите си Кольо и Янка.

Тези дни семейството има повод за празник. „Дядо Кольо има най-стария трабант”, похвали се гордата певица и показа снимка, за която татко й позира с внучка си Паола пред трабанта-победител с грамота и купа. Както е известно, Кольо е страстен почитател на ретро автомобили, а трабантът му е истинска реликва, пред която са цъкали възторжено на не едно и две изложения. На последното Кольо обрал овациите на публиката и спечелил титлата. От снимките, които Преслава сподели, стана ясно, че с Паола също са били на изложението. В момента семейството е на почивка в Несебър.

Преслава, а и сестра й – народната певица Ивелина Колева, са изключително близки и имат силна връзка с родителите си. Преслава неведнъж е споделяла за подкрепата на майка си и баща си. Кольо и Янка, от която двете звезди на „Пайнер” са наследили музикалния си талант, винаги са насърчавали дъщерите си и са им вдъхвали кураж да сбъдват мечтите си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени