Преслава на шопинг за тоалетна хартия

1720
28 Април 2020, 12:00


Фолк певицата Преслава излезе на шопинг за тоалетна хартия. Певицата сама се похвали с нестандартното преживяване, което си организира, научи HotArena.


Изпълнителката обаче тъжно споделя, че е успяла да си вземе само един пакет с популярната напоследък стока. Обаче се е запасила с различни видове почистващи и перилни препарати за пране и съдове.


Поне съм скромна откъм покупката на тоалетна хартия”, шегува се изпълнителката. В последните седмици този артикул се превърна в най-търсеният и най-пародираният у нас, пише "България днес".


В условията на карантина и ежедневна скука, Преслава е поредната звезда, която споделя всяка крачка, която прави. Изпълнителката се снима на пазар, а преди това показа и как с Паола излизат на разходка, тъй като наследничката й също има нужда от свеж въздух.


„Ще ходим до магазина, та да ви се похвалим. Ние ще чакаме тате в колата, но пак си е малка разходка сред цивилизацията”, написа тя в социалните мрежи.

Изглежда певицата не смее да рискува да води дъщеря си по магазините заради върлуващата пандемия, затова е решила да изпрати Павел със списъка с покупки.


Пътуването до супермаркета и разглеждането на щандовете си е екстра екскурзия в този период”, добавя с хумор сестрата на певицата–народната певица Ивелина Колева.

Колежката й Софи Маринова също се зарадва на неочакваното пътуване.


Такъв е животът под карантина — и малките неща са радост.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
Преди 1 година
-1
Дрисливата Вреслава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Без думи
Преди 1 година
-1
Вие нормални ли сте?! На кой му пука на какъв шопинг е ?! Ударихте дъното за пореден път
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
Преди 1 година
-1
Изчезни бе чалгарирус.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени