Преслава плаче за участия

1569
26 Април 2020, 09:42


Преслава кара карантината в село Оселна с любимия си Павел и дъщеря им Паола. Семейството прекарва дните си в разходки сред природата и игри, а веднъж в седмицата ходят на пазар до Враца. Добричлийката се чувства добре, но много се е затъжила за сценичните си изяви. Това призна самата тя последния път, в който се включи на живо във фейсбук. Пайнерката сподели с почитателите си, че срещите с тях и пътуванията много й липсват.

„Надявам се и това да мине, и то да е скоро”, изрази надежда Преслава, че скоро пак ще ходи по участия и ще пее за почитателите си.
Хитовата певица не правела онлайн концерти, тъй като й било странно да пее пред камера. Свикнала да има контакт с публиката. Дори се чувствала странно, когато наскоро участвала в благотворителния концерт на Би Ти Ви. Трябвало да пее без музика, без съпровод. „Беше ми много трудно. Чудех се накъде да гледам”, сподели Преслава и допълни, че е свикнала да гледа към почитателите си, когато се изявява на сцена. Колеги често й казвали, че е хубаво да се щади, като гледа „през хората”. „Не можах да се науча”, сподели Преслава. Когато е на сцена и пее, тя винаги търси контакт с публиката. Дори се заглежда по някого, чуди се той какво си мисли, притеснява се дали всички се забавляват. Именно това й липсва сега, когато е в непланирана ваканция, както всички.

Преслава не скучаела, тъй като е заета с дъщеря си Паола. „Ставаме рано, лягаме рано”, сподели певицата. От началото на карантината с Павел успели да гледат само два филма, при това на пресекулки, пише "Уикенд".

„Може да гледаш само филма на Паола”,
заяви Преслава през смях. Тя е щастлива, че със семейството й са в провинцията и могат да се разхождат сред природата. „Наистина адмирации към всички майки. Никога аз не съм омаловажавала работата и задълженията на една майка, обаче тепърва, когато се сблъскаш с абсолютно всичко, което съпровожда отглеждането на едно дете, искам да ви кажа, че направо са истински герои. Не им трябва на жените нито казарма, нито нищо... Ставаш факир. Можеш всичко”, сподели Преслава. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коки
Преди 1 година
0
Трудно ще и е още дълго време, че трябва мъж да издържа и дете. Този нехранимайко дето си го избра ще го дондурка заедно с Паола цял живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Преди 1 година
-1
Доста има да плаче. Дали работят дискотеки и кръчми е последна грижа на хората. Дори и да ги отворят към края на годината никой няма да се юрне на чалги. Певачките да мислят как по друг начин да си изкарват прехраната, нищо вече няма да е както преди. Хората едва ли ще си дават парите както преди, за да гледат втръснали до болка мутри и да слушат бозавите им песни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))))
Преди 1 година
-2
Ще плаче за участия я,нали слабоумните и почитатели плащат за лукса в живота и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Огладняла
Преди 1 година
-3
Диларите идват ли до селото? Или имат запас семеен?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
Преди 1 година
-3
Грозна и дива селянка. Отвратителната Вреслава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени