Преслава рухна, реанимира във „ВИП брадър”! Почнала да пее на плейбек

https://hotarena.net/laifstail/preslava-ruhna-reanimira-vav-vip-bradar-pochnala-da-pee-na-pleibek HotArena.net
Преслава рухна, реанимира във „ВИП брадър”! Почнала да пее на плейбек

Преслава е толкова изтощена от натоварения си график, пълен с участия, че вече дори няма сила да пее на живо, а само си отваря устата пред микрофона, узна HotArena.

 

На певицата, която наложи пеенето на живо по време на концерти, днес й е непосилно да изпее повече от една-две песни по време на едночасовите си участия по кръчми и дискотеки. Всичко останало е на плейбек, коментират разочаровани фенове.

 

Според всички присъствали, певицата е изтощена от натоварения си график, гласът й е доста изморен и поради тази причина тя го е ударила през просото – ангажименти всяка нощ, от които гледа да извлече финансовия резултат, а не мисли за настроението на хората, дали пари, за да я слушат на живо, пише \"Всеки ден\".

 

„Тя е изцедена! Всяка вечер има поне по едно участие. Гласът й е съсипан. И тя си е виновна обаче, защото не вади цигарата от устата си. Пуши на ден поне по кутия. Всички се шокират, като си отвори устата и като проговори с дрезгав глас на дърта пушачка“, споделят от обкръжението на звездата.

 

За всички е видно, че Преслава има нужда от почивка. Самата тя също не го крие и мечтае за няколко седмици без ангажименти. Певицата успя да се порадва на слънчевите лъчи покрай участията си на морето, но споделя, че просто има нужда да не е сред хора и да се отърси от изморителния нощен живот.

 

Явно звездата е решила, че „ВИП брадър” й дава точната възможност за желана почивка. Хем няма да пее, да си ляга призори и да кръстоства страната, хем пак ще е в светлината на прожекторите и ще прибере добри пари.

 

Певицата се канела да спи поне по 10-12 часа на ден. Дали планираният й двуседмичен престой в „Големият брат“ обаче ще й позволи да си почине активно, тепърва ще разберем. Едно е ясно – Преслава влиза в най-гледаното риалити шоу със специален статут и отношението към нея ще е като към истинска звезда.

 

 

5 Коментара

Мария

преди 8 години

Тя от години пее на плейбек и вече няма и сила за изпее нещо на живо. Една верна статия сте написали! Гласът и станал толкова дрезгав и слаб,че не може изпее някой по-силен тон.. Съсипа се това момиче с цигарите, защото тя не веднъж е казвалае пуши по 1-2 кутий на ден.. А като добавим и н*ркотиците.. Става ясна работата!

Коментирай

истината

преди 8 години

това са пълни глупости , аз познавам лично преслава- първо преслава не пуши, второ никога не е приемала наркотици ..преслава си пее на живо и рядко пуска плейбека, за разлика от галена и андреа...преди седмица бях на концерта на преслава в димитровград и там преси изпя 15 песни на живо ..7 пъти беше изкарана на бис- преслава е най-добрата и хитова певица..тези стаии ги пускат бездарните певици , където на живо пеят фалшиво...преслава си е най-добрата за това получи международна награда балканска звезда в истамбул, а песента и аматиорка бе обявена за летен балакнски хит на 2015г.така че не пишете глупости..рухнала ви е главата.преслава най-желания гост-изпълнител в чужбина и певицата с най-много нагарди както у нас така и в чужбина

Коментирай

до ...истината

преди 8 години

Айде не се прави на голям(а) познавач(ка) на Преслава , става ли ??? Тая пуши и смърка кока като за световно - лично съм я виждала с очите си .

Коментирай

Дава

преди 8 години

А,бе, дрисло.. Не лъжи! Точно от Димитровград го има цялото участие на Хреслава в yourube, около 1 час и 20 минути. Преса е пяла на плейбек, а малкото песни, които пя на живо не и стигаше въздух и се дереше като магаре.. И абсолютно всеки знае, че тя пуши, защото го е казвала 10 пъти в ефир! И не е била изкарвана на бис! Нито има хитове, нито глас! Не ти се получиха лъжите с Димитровград, лъжкинче! Ходи с Преса да дръпнете по една линия, за да се успокоиш!

Коментирай

lina

преди 8 години

Kanela se da spi vav VIP Bradar po 10-12 chasa na den!.....Kade go davat tova,zatova li shte vliza v Kashtata-da spi...i da pribere golemia honorar....Ne tova se ochakva ot uchastnizite! Kato i se spi tolkova mnogo, da si ostane v kashti da spi!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.