Преслава с привилегии по договор: Излиза си от Къщата, когато иска, забрани да я снимат без грим, всеки ден ще я разкрасяват специалисти!

14 Септември 2015, 13:27


Фолк певицата Преслава е влязла във „ВИП Брадър“, но след като е сключила железен договор, в който е изявила звездните си капризи, и които продуцентите са удовлетворили, узна HotArena!

 

Брюнетката не желаела да се излъчват кадри, на които тя е без грим.

 

Зрителите на „ВИП Брадър“ ще гледат Преслава винаги напудрена, лъскава и в перфектна форма. Ако бъде показана без макиаж и в лоша светлина дори за секунда, певицата ще получи неустойка в размер на 200 000 лева, пише „Всеки ден“.

 

Това гласи договорът на фолк звездата, който тя е подписала, преди да влезе в шоуто. Певицата настоявала не толкова за висок хонорар, колкото за железен контракт, който да я предпази от резилни моменти.

 

Припомняме, че в миналия „ВИП Брадър“ истински шок за публиката бе появата на Камелия Тодорова без грим. Затова и Преслава кандисала на по-нисък хонорар в размер на 30 000 лева за всяка седмица, в която стои в Къщата, но пък да контролира ситуацията.

 

Всяка сутрин изпълнителката ще има привилегията да бъде привеждана в отлична форма от личната си гримьорка и фризьорка. Те ще имат 40 минути на разположение, за да преобразят Преслава в истинска принцеса.

 

Освен това чалга звезда №1 в момента ще има право да излиза, когато си поиска. Във вторник вечер например тя има участие в Стара Загора, което не се отменя. Поне 2-3 пъти в седмицата Преслава ще излиза и за други творчески ангажименти.

 

„Продуцентите клекнаха пред условията й, защото нямаше как да я склонят да участва“, казват от фолк бранша.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени