Преслава ужаси феновете: Мислех да спра да пея

1306
19 Май 2021, 14:01


Преслава даде откровено интервю, в което говори за живота си след най-значимото събитие в него - раждането на първото ѝ дете, узна HotArena.


През тази година дъщерята на Преслава ще навърши 3 годинки, но тя не спира да доказва, че майчинството и кариерата могат да вървят ръка за ръка. Преди да даде живот на Паола обаче, Преси е била убедена, че ще се оттегли от сцената, щом стане майка. При това е мислела, че ще бъде завинаги и ще замени участията с домакинска работа и грижи за дъщеря ѝ.


Причината за тези нейни идеи била, че като всеки амбициозен и взискателен към себе си човек, тя се отдава прекалено много на всичко ново, с което се захване. Предполагала е, че така ще бъде и с майчинството, но е останала изненадана, че може да се посвети еднакво на музиката и на грижите за Паола, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
-1
Нямаше да е голяма загуба предвид липсата на хитове от доста години. С уважение към труда на всеки, вкл. и нея, вече пуска само боза и пълнежи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 месеца
0
Преслава говори глупости от позицията на времето, никога нямаше да го направи. Ако искаше да си гледа детето, нямаше на 3тия ден да тръгне по купони и на 20тия да се върне по кръчмите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени