Преследвачът на Емануела не спира да я тормози, въпреки, че Интерпол го издирва

10 Февруари 2021, 11:19


Съдебната сага около преследвача на Емануела продължава. Певицата разкри пред "България Днес", че делото е отложено отново, защото Александър Воуг не се явява в съда.

"Този човек се крие! В България няма структури, които да прибират такива хора с болни мозъци. Аз мога да се пазя, но има хора, които не могат", споделя притесненията си Емануела. Певицата е разочарована от бездействието на властите и липсата на всякакво отношение по случая. Оплаква се, че Воуг продължава да я тормози.

"Той продължава да ми пише в социалните мрежи, продължава да ме атакува. Не се е скрил по никакъв начин. Където мога, го блокирам, но той не спира", оплаква се  певицата. "Това са едни от слабите места в законодателството ни. За да не се стига до убийства, такива хора трябва да бъдат търсени, затваряни и лекувани", категорична е изпълнителката.

"Не може да не могат да го открият толкова много време. По делото няма никакво развитие. Нито някой го е намерил, а според мен и никой не го търси. Този човек може да ходи и да притеснява и други хора. Доколкото знам, е застрелял куче, има някакви психически проблеми", допълва още Емануела.

Ча
лга звездата е известна и с категоричните си позиции относно коронавируса и съпътстващата го криза. Според нея всичко е преекспонирано. Емануела споделя, че се чувства добре, макар че от дълго време няма работа. Радва се, че има повече време за сина си и се наслаждава на моментите с него. Певицата не се притеснява от връщането си на сцената, категорична е, че веднага ще влезе в обратния ритъм. "За мен работата освен професия е и удоволствие. Не се притеснявам от връщането на сцената", разкрива певицата.

На въпроса какво мисли за ваксините и би ли си сложила, Емануела е категорична: "Бих си сложила руската ваксина "Спутник", но само и единствено ако ще ни позволят да работим. Ако трябва да си сложа ваксина и после да си стоя вкъщи и да нося маска, не виждам смисъл да го правя!".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 2 години
0
ох, това като мама не обръща внимание на малкото дете в къщи после е страшна досада....психическите обременености натежават и почва малката мушица да се изживява герой...пък и преследвач аххахаха...Как да го хванат, като не бяха потърсили да приберат педофил с влязла в сила присъда 9 месеца.....как ще търсят такъв с проблем ,че само не се получавал внимание ...помощ, помощ... и занимава всички сега с 5 те минути слава с Емануела....Но 2 мнения да няма -навън системата не е като в България...там внимание обръщат...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди 2 години
0
Тази е известна с това,че някой я "преследва''.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени