Приятел на Иван Ласкин избухна: Кой тъпак му носи коняк за закуска в болницата?

01 Ноември 2018, 15:38


Иван Ласкин закусва с коняк с Втора градска болница, където продължава да се лекува след тежката диагноза цироза, която го събори лошо в средата на септември, научи HotArena.

Приятел на актьора, минал през отделението на свиждане, нервно сподели пред „Уикенд“, че въпреки страшната болест отново пипа стъклото без никакви притеснения за бъдещето си.

„Отидохме няколко човека да го видим, след като дълго време беше в интензивното, където нямаше свиждания. Неприятно се изненадахме, когато се оказа, че Иван си има под ръка „патронче“ коняк, от което с треперещи ръце си отпива без притеснение от лекарите или персонала“, ядоса се очевидецът на немислимото безрасъдство на артиста.

По думите на свидетеля така и не става ясно кой е виновникът алкохолът да стига до Ласкин, който само преди седмици беше на крачка от най-лошото.

„Не може да има толкова тъпи хора, как ще носиш алкохол на човек, който доста хора отписаха от света на живите? Съмнявам се, че може да е Александра Сърчаджиева знае за простотията, иначе нищо чудно да поиска от лекарите да забранят всякакви свиждания с нейния любим“.     

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алкохол
преди 3 години
0
Края е близо!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тъп човек
преди 3 години
0
Тоя за първи път ли стъпва в болница? Ако няма свиждания, даваш някой лев на персонала и хората са услужливи и носят. Може Иван сам да си го е поръчал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени