Приятел на Лоренцо: Дължи ми страшно много пари!

20 Април 2022, 13:10


Затънал в дългове е синът на Софи  Маринова - Лоренцо. Той дължи пари не само на близки хора, но и на лихвари. А причината е пристрастеността му към хазарта. Това твърди приятел на наследника на ромската перла.

„Има да ми дава много пари", признава пред „България Днес“ 26-годишния Александър от Русе. Той се съгласява да говори с името си, защото му е писнало всеки да го търси заради Лоренцо. "Бях го предупредил, и няма да лъжа за него ако някой го потърси. Да беше имал смелостта да ми се обади. А не да ми се крие. От ден едно съм го покривал пред всички", каза още приятелят на Лоренцо.

Двамата се запознават през лятото на миналата година. Попадат в една компания. А след време стават по-близки. Александър и Лоренцо редовно посещават казина, за да изкарат някой лев.

„Заедно ходихме по казината. Изведнъж Лоренцо започна да ме търси. Явно беше на зор за пари. Знам коя е майка му и си казах, че ще ми ги върне", разказва младежът от Русе. Александър обаче греши. След като му дава значителна сума пари, повече от месец Лоренцо не отговаря на обажданията.

"Взел съм заем от мое име от приятели, за да ги дам на Лоренцо. Лично аз от моя джоб съм вадил пари, за да играем в казино. Мислех, че той има възможности и ще ги върне. Знам, че дължи на някакви лихвари. От една позната съм взел 15 000 лв., за да му помогна. Сега мен ме търсят заради него", продължава разказа си Александър.

Той обяснява, че благодарение на него Лоренцо откупува ласкавия Mercedes, който бе оставил в заложна къща.  По думите му младият певец е заложил земя срещу 40 000 лв., поне това каза Лоренцо на приятели.

Пред „България Днес“ Гринго сподели: „Не искам да коментирам нищо. Лоренцо си има майка, тя да коментира, аз не знам. Много ме търсят заради това, но не желая да казвам нищо“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 седмици
0
Леле, сериозно взе да става положението....но не се и съмнявам, че майка му по интервюта ще казва че всичко е наред, както беше и с побоищата от Гринго. Гадни български взаимоотношения в които няма печеливша страна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 седмици
0
Замесените в ''драмата ''са цигани.Не казвам,че сред българите няма такива,но нека бъдем точни и назоваваме нещата с истинските им имена.
Нина
преди 3 седмици
0
ама на циганите, циганските истории айде моля ви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени