Приятели на Ласкин почитат паметта му с ловна стрелба и среща на маса! Събират се за рождения му ден в неделя в Карабунар

06 Март 2019, 13:00


Приятели на Иван Ласкин почитат паметта на актьора, който си отиде в началото на годината, на 10 март, узна HotArena.

 

Тогава те ще се съберат в Карабунар край Пазарджик, където бе ловната дружинка на Васко да Гама. На тази дата талантливият артист щеше да навърши 49 години. Организатор на помена е дипломираният театрален критик и телевизионен готвач Ути Бъчваров. За да си спомнят за Ласкин, в Карабунар ще се съберат оперният певец Юлиян Константинов, членът на журито в „Капките“ Димитър Ковачев – Фънки, съпругата на Иван – Александра Сърчаджиева, и още много други, писа „Галерия“.

 

Сред инициаторите на срещата е шефът на дружинката бай Стоян, с когото приживе Ласкин прекарваше часове в разговори. Бай Стоян настоява на този ден близките на актьора да си спомнят незабравими истории с него и дори е организирал ловна стрелба преди събирането на всички около масата.

 

Ловната дружинка на Иван в Карабунар бе неговото бягство от столичната суета и фалша на арт средите. Актьорът често посещаваше гости в пазарджишкото село, а местните го възприемаха като свой човек. В чест на Иван по време на сбирките често идваше да свири цигански оркестър. Ловните авери и приятелите на Ласкин искат да почетат паметта му така, сякаш той все още е сред тях, защото не могат да свикнат да говорят за него в минало време.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени