Принц Кирил се коалира с Иван и Андрей

04 Февруари 2023, 07:27


Изненадващо Иван и Андрей се коалираха с Принц Кирил Сакскобургготски. Настоящият банкер ще участва в техния кариерен форум в Лондон на 2 април. Инициативата има амбицията да се превърне в най-големия форум за българите зад граница.

 „За нас е истинска чест и признание, че Принц Кирил Сакскобургготски прие поканата да бъде част от събитието на Bulgaria Wants Wou в Лондон. Той ще открие официално втория ни кариерен форум за българи в чужбина, който ще се проведе на 2 април в английската столица. Сигурни сме, че неговото присъствие ще придаде допълнителна стойност на събитието и искрено му благодарим, че припозна нашата кауза като своя.“ – споделя Иван Христов.

Лекторите, поканени в Лондон, ще бъдат българи, които са популярни в цял свят, а имената им са синоним на ненадминати постижения и респект. Те ще разкрият своите тайни за успех, както и ценностите и принципите, които са следвали през целия път, за да достигнат до него.

Кариерният форум на Острова ще бъде подкрепен и от бизнеса, чиито представители ще разказват за кариерните възможности в България и за свободните работни позиции в техните компании. Участие ще вземат най-отговорните работодатели в страната, чиито условия на труд и икономически стимули са на европейско ниво.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хорейшо
преди месец
-2
сакскобурготски това не е ли потомък на оня дето преди да влезне в "политиката" излъга публично българите, че ако вземе властта няма да има материални претенции към България и след това заграби каквото можа? със сигурност е МНОГО загрижен и този отпадък за българите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хорейшо
преди месец
0
както и мързеливите мамини синчета опосуми
питър
преди месец
0
крадливи мързеливци ще учат хората как да работят за да харчат техните пари и да лежат цял живот


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени