Присмял се хърбел на щърбел: Годжи се подиграва на Цитиридис

11 Март 2023, 10:18


Нарича го "гърчето", иронизира го, че го дават само веднъж седмично

Музикантът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев - Годжи се отнася леко подигравателно към водещия Николаос Цитиридис. Наследникът на Слави Трифонов в национален ефир не е долюбван от екипа на Дългия. Макар рядко да си позволяват коментари по негов адрес, обикновено са иронични.

Музикантът се забавлява с водещия по Би Ти Ви
Музикантът се забавлява с водещия по Би Ти Ви

"Гледах реклама на "гърчето" в бившата телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, защото първоначално предаването беше всеки ден по един час, после всеки ден по половин час. Сега е половин час само в петък, но логото е "Вдигаме нивото!". Това е положението", сподели музикантът в подкаст с негово участие. Годжи не спомена директно дори името на бившата телевизия, в която се излъчваше "Шоуто на Слави", явно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че "вдига нивото".

Цитиридис е вечно сравняван със Слави
Цитиридис е вечно сравняван със Слави

 

Началникът на музиканта - Слави Трифонов, също не крие, че изобщо не смята за достоен наследника си.

"Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио... Човекът няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек", каза преди време Слави пред Маги Халваджиян.

Слави Трифонов на кръгче
Слави Трифонов на кръгче

Самият Цитиридис също не харесва да го сравняват Дългия. "Като почнах шоуто, едни ми казваха: "Ей, византиец, никога няма да станеш като Слави." Радвам се и дано. Един стига и даже е отгоре", категоричен е Николаос. Освен мнението си за Цитиридис Милчев не скри и факта, че не харесва прякора си Годжи.

"Той е за телевизията. Честно казано, предпочитам да ме наричат "Чичо Гошо" или просто Гошо на улицата", убеден е басистът.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени