Продуцентът на Теофиков: Знаех, че Денис мисли за самоубийство, не мислех, че говори сериозно (Вижте версията на Пашев)

08 Ноември 2021, 13:00


Четири дни преди самоубийството си Денис Теофиков споделил на продуцента сu какво му се върти в главата. Това разкри в първото си телевизионно интервю композиторът на покойния изпълнител Николай Пашев.

 

„За последно се чухме четири дни преди фаталния инцидент. Денис ми заговори за самоубийство. Призна, че му минават черни мисли. Не мислех, че говори сериозно, защото звучеше добре. Казах му, че трябва да благодари на живота за това, което има, и хубавите неща, които му се случват. Смятax, че отново има паникатаки. Не разбрах, че е по-различен от предните пъти“, каза в откровен разговор Пашев.

 

Продуцентът на Теофиков е обвиняван от мнозина за фаталния инцидент с 21-годишния музикант. Из попфолк средите упорито се шушука, че Пашев е главният виновник Денис да е в депресия и заради нея е сложил край на живота си. „Ходил е на психолог“, споделя продуцентът на Теофиков. Паникатаките му се появиха още от първия ден, когато снимахме клип. Славата зареждаше Денис, не го притесняваше. Споделял ми е, че го притеснява, ако я загyби. Не съм бил свидетел да взима наркотици. Питал съм го, той е отричал“, казва още Пашев.

 

Продуцентът забелязва Денис още като тийнейджър. Открива го в интернет. Пашев споделя, че Денис е глобяван, но не с толкова, колкото се твърди. Глобите били в началните години от кариерата му, когато той е още млад и по-буен.

 

,,Отношенията ни бяха много комплексни, като на син с баща, давал съм му съвети. Ние имахме особена връзка. Не съм го ограничавал никога. Взимал съм отношения само за професионалния му живот. Говорили сме за всичко, дори и за жени. Аз го учех, той мен също. Наричаше ме бате Ники. Имаше уважение към мен“, сподели още Пашев, след което извади чатове между двамата, пише „България Днес“.

 

От тях става ясно, че Денис е благодарен изключително много на продуцента си. „Ти си най-добрият“, пише Денис към Пашев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ddd
преди 2 месеца
0
Депресията е изключително коварно заболяване с много разновидности и наистина ти идва да си сложиш край на живота. За околните изглеждаш добре, но само ти си знаеш какво ти е в главата. На неговите години и аз щях да се хвърля от 7 етаж, но мисълта, че родителите ми много ще страдат за мен ме спря. Отървал се е от мъките. Почивай в мир, мило дете!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Време е за отговори
преди 2 месеца
0
Не знаех много за това дете, но случката е много тъжна и трябва да се стигне до истината . По това, което се върти в мрежата събрах някакъв образ за това момче. Наивно и с желание за кариера, но в същото време с много ниско самочувствие и много неуверен. Оставен сам да се бори с глутница алчни и безскрупулни хора. В клиповете си изгежда много неестествено, сякаш насила играе наложена роля и вкаран в образ, който е далеч от него. Време е и да се разбере истината за тези договори и глоби. Те не са измислени от Пашов, той следва стъпките на чичо Митко Пайнера. Сега рзбирате защо Камелия, Андреа, Рени и Емилия напуснаха , защото им е омръзнало да ги обират и контролират. Къде са другите певици и певци от Пайнер? Къде са специалисти и адвокати по Кодекса на труда в България? Защо никой не излиза да каже истината за порочната практика? Надявам се родителите на това момче да намерят добър адвокат и да не оставят нещата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Q
преди 2 месеца
-1
Алчен наглец…поне замълчи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Валя
преди 2 месеца
-2
Да не е имало прас-прас отзад...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени