Професионалист! Кобилкина обслужва по трима на час

764
25 Февруари 2021, 14:12


Невероятно, а дали е факт?! Наталия Кобилкина изпъчи гърди и смело обяви, че последните 10 години е работила с 300 xиляди души.

 

С малко математика излизат следните сметки по 30 хиляди души на година. На ден по 82-ма. Което пък разделено на 24-те часа в денонощието, прави главозамайващите 3,4 човека в час! И това е, ако изобщо не спи!

 

Някои хора работят много, но никой толкова, колкото Кобилкина, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
грешни сметки
преди месец
-1
Е, не включвате ли уебинарите и подобни работни изяви. Там се включват доста хора наведнъж. 80те за деня може да си ги направи за 1 час online.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
0
Кобилкина сигурно плаща с част от заработеното на бълг. жълти издания и в частност на hotarena за честите рекламни писания за нейният "професионализъм"??? Тя може да работи и 6 човека едновременно, като прилага практика защото теоретичните и познания са ниво обща култура. В Англия общността на руснаци и украинци е голяма и Кобилкина понеже е миш-маш психолог и сексолог ще се напъне да ги впечатли. Няма как да стане!! Сънародниците и живели в Англия са я преценили от километър. Да е жив и здрав мъжа и, да си я гледа и дундурка.!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тая и математика, е като пача с овнешко
преди месец
0
Това, че авторката е вкарала малко прости сметки, не значи че тая ще поумнее ! Освен това е доста нагла персона и натрапчиво досадна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени