Професор Вучков не може да прежали съпругата си: Ще си отида при нея!

3278
05 Август 2017, 13:00


Юлиан Вучков е загубил всякакво желание за живот след смъртта на своята Диана, разбра HotArena.


Колоритният професор признава, че страда за отишлата си без време любима всяка секунда и минута. Тя често му се явява пред очите и след смъртта й той живее с нейния образ. А това го съсипва малко по малко. Той не е свикнал със самотата и е сигурен, че именно тя ще го погуби и ще го събере отново с Диана.


Проф. Вучков и Диана Душкова бяха заедно цели 12 години, докато смъртта не ги раздели преди два месеца. Двамата никога не са сключвали брак, защото не са имали потребност от него. Връзката помежду им е била достатъчно силно и без тази подробност. те се срещат за първи път, когато тя е на 19, а той - на 37. Запознава ги бащата на Диана.


Тогава, обаче, двамата не започват връзка. Любовта помежду им пламва много след това. Тв водещият остава пленен от еридуцията и общата култура на Душкова. Постепенно тя се превръща в жената на живота му. Днес той осъзнава, че никой не го е обичал, както тя. А когато вече не е до него, за да го обича, професорът сякаш е половин човек.


Вучков говори за своята Диана само със суперлативи. Определя я като всестранно развита, емоционална и най-вече раздаваща се и помагаща. Смята, че именно това я е погубило - желанието да помогне първо на другите, а после на себе си. В резултат на това, тя остави професора сам като куче.


Той споделя, че в професионален план е добре, но в личен живее в истински кошмар. Не е свикнал със самотата и усеща как тя малко по малко го убива. След смъртта на Диана прекарва по-голямата част от времето си в малкия си апартамент в столицата. Няма близки и роднини, с които да се развлича, и това определено му тежи, пише "България днес".


Юлиан Вучков не може да свикне, че у дома му вече е толкова празно и няма с кого една дума да си продума. Не желае да се оплаква, но усеща колко зле му се отразява тази сутиация. Въпреки това, лекарите го успокяоват, че е в перфектно здраве и кондиция.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени