Прокоба тегне над Анита Мейзер (Нова смърт разтърси скандалната силиконка)

2385
07 Септември 2020, 14:48


Прокоба тегне над Анита Мейзер! Миската губи един след друг близките си хора, узна HotArena.


Смъртта на създателя на "Мисис Свят" Дейвид Мармел разтресе скандалната българка с американски паспорт. Самата Мейзер изплака мъката си в социалните мрежи, видя "България Днес".


"Мъжа ми, майка ми, други приятели, а сега и човекът, който ми подаде ръка. Изтощих се да се разделям с хора, които обичам", споделя Анита. Тя разказва, че Мармел и съпругата му Илейн са й помогнали в най-трудните моменти. Миската лежа в затвора за причинена смърт по непредпазливост на партньора си Николай Димов.


Създателят на най-престижния конкурс за омъжени жени дава на Мейзер правото да организира състезание по красота в България. Представители на модните среди у нас обвиниха Анита, че се е самопровъзгласила за носителка на правата, но тогава Мармел сложи точка на спора с писмо, в което отбелязва, че именно Мейзер е официалният представител на конкурса. Родната миска става и главен координатор и отговорник за претендентките по време на надпреварата. През 2016 г. отговаря за провеждането на конкурса в Китай.


Мейзер неведнъж е изказвала признанията си за огромната подкрепа, която Дейвид Мармел й е оказвал. "Не мога да се примиря с мисълта, че почина и човекът, който беше като мой баща", тъжи Анита.


Тя отбелязва, че Мармел е бил известен бейзболист, личен приятел с Елвис Пресли, Франк Синатра и много холивудски звезди. Той основава най-големия конкурс за семейни красавици в света преди 45 години. След големите си успехи е поканен в организационния комитет на олимпийските игри през 1980 г. и отговаря за церемониите по откриването и закриването на игрите в Лос Анджелис. Продуцира конкурсите за красота "Мисис Америка" и "Мисис Свят".


За да го изпрати по последния му път, Мейзер прекъсва ваканцията си в Хавай, където е на гости на приятели. "Връщам се, за да съм на погребението, което ще бъде голямо събитие и ще има стотици красавици, които ще пристигнат от целия свят. Ще има много сълзи от красиви спомени с този наистина неописуемо велик човек", казва Анита.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 5 месеца
0
Айшето не е българка,и всичко което пише е лъжа.У нас и по света никой не се интересува от нея така че излишно я натрапвате.Платила си за да участва в един от многото конкурси и нищо повече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пп
преди 5 месеца
-3
Никой не коментира починалият човек, а това циганско зверилище Айшето!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 5 месеца
-7
Стига негативизъм бе хора! Мир на душата му на човека. Живял си е хубаво живота, щом и приятел с Елвис Пресли е бил. Иначе, не се ли случва на всички в определен етап от живота си, когато стигнат определена възраст, повечето им познати да почнат да си отиват (не искам да ползвам другата страшна дума). Обикновено е на по-голяма възраст от нейната, но...... такъв е живота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 5 месеца
-3
Циганко проста, никой няма да хвърля боб за теб! Стой си мирно и кротко на миризливия задник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени