Прокоба тегне над „Фермата“! Кръв и контузии бележат шестия сезон на шоуто

1309
14 Октомври 2020, 13:25


Прокоба е налегнала шестия сезон на „Фермата“, коментират зрители в социалните мрежи. В рамките само на месец трима от участниците в риалити предаването на bTV получиха сериозни травми, а двама от тях дори се наложи да прекратят участието си, писа „Гарлерия“.

Последният инцидент стана преди дни, когато кръв заля стопанството. Жертвата бе фокусникът Данчо, който се беше захванал с нелеката задача да реже дъски с трион. Неопитният илюзионист обаче изпусна триона, който по ирония на се стовари върху крака му, а острието се заби в един от пръстите му. Данчо дори не можеше да издаде звук от болката. Веднага рукна и силна кръв. Фокусникът все пак успя да се съвземе. Куцукайки оставяйки кървави следи след себе си, прекоси поляната и се развика за помощ, а жените от стопанство веднага се втурнаха да почистят и превържат раната. За щастие травмата на Данчо не е толкова сериозна и няма да го изкара преждевременно от играта.

Не такъв късмет имаха други двама кандидати за голямата награда от 100 бона. Още на старта на предаването Габриела Мартинова сочена за победителка, претърпя тежка контузия. В двубой между мъжете и жените, атлетичната участничка контузи тежко коляното си, с което от години има сериозни проблеми. В следствие на травмата Мартинова не можеше да стъпва, а то застрашително се поду. Тя веднага бе изведен от продукцията за обстоен медицински преглед, който показа, че се налага спешна операция и не може да остане повече в предаването.

След три седмици, докато работеше върху покрива на лятната кухня македонецът Мирослав Трайчевски падна и сериозно удари крака си,  който също се поду. Той също беше изведен за преглед и в крайна сметка се установи, че има частично скъсани връзки и менискус и трябва да напусне „Фермата“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Keti
преди седмица
-1
Добре си беше брадъра, седят ,клюкарстват, тук с тея игри все едно сме малоумни да ги гледаме. Състезания-кое му е забавното и интересното не знам.Дано бързО се оправят участниците
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди седмица
0
Това е защото ''Фермата"изгуби първоначалния си замисъл и бе превърнат от лигочите Андрешко и Иванушка в биг брадър.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени