Прощъпалник край морето: Синът на Лорена хвана парите

22 Август 2022, 16:00


Лорена и семейството й направили тържеството в лятната им къща в Царево.

“Организирахме го в тесен семеен кръг, роднини и приятели в градината на Лятната къща“, уточни певицата. Освен топката и парите певицата била поставила химикалка - за журналист, самолет за пилот, книга за учен, ролетка за архитект. Изборът на Матео бил двоен, тъй като в един момент хванал с едната ръка топката, а с другата парите. После падна по дупе и започна да си пляска и вика браво сам на себе си“, разказва радостно майката.

За никого не е изненада, че Матео има предпочитания към топката, тъй като татко му е професионален футболист. Хитовата звезда има дългогодишна връзка с мъж на име Андрей Василев, който живее в Германия. Не обича публичността и затова не е афиширала щ връзката си. Източници издават, че половинката на Лорена е футболист и е лудо влюбен в нея, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
0
Нито ги знам тези световно неизвестни певачка и футбалерко нито ме интересуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пришълеца 2
преди 3 месеца
0
nujdaem se ot predator
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мими
преди 3 месеца
0
Хвана топката и парите: то може да се разбира, че ще бара топките на мъжете за пари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алиа
преди 3 месеца
0
Много грозно и пошло, да сложиш банкноти на прощъпулника на малкото си бебенце . Ужасно. Въобще като прочетох само заглавието и чак се ядосах. Какво става с хората бе? Какво се случва с тези същества? И не е само в България, или на Балканския полуостров, а в цял свят. То ако беше само в БГ простотията и ичанчването и изперкват ето и пропадането , щеше за е лесно … биеш си шута на някъде и се махаш от тинята и падението, во лошото е, че в цял свят разпада е тотален ! Тотално убийство на всички ценности, на морала, на духовното! Някакво бедно консуматорство и материализъм , едви нещастни хора , объркани, търсещи щастие в пари, слава и вещи…. Чак слагат вече банкноти на прощъпулниците на бебенцата , смазват им душичките и психиките от малки от първите им стъпчици от утробата още дори. Много тъжно. Отвратително.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 3 месеца
0
Тъжното е как във всичко търсите да видите грозното и да го превърнете в нещо развалено. Наистина тъжно. В новогодишната баница като се слагат пари, нима децата не ядат от нея и нима е пошло? Всичко ви е криво.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени