Просташко: Алекс Петканова си показа интимните части (СНИМКА ЗА ВЪЗРАСТНИ)

https://hotarena.net/laifstail/prostashko-aleks-petkanova-si-pokaza-intimnite-chasti HotArena.net
Просташко: Алекс Петканова си показа интимните части (СНИМКА ЗА ВЪЗРАСТНИ)
Семейство Петканови шашнаха почитателите си с интересен клип от Доминикана, където бяха на почивка. На краткото видео се виждат най-интимните части на Александра, макар и едва прикрити от бански. Така двойката пак успя да предизвика противоречиви коментари по свой адрес, видя HotArena.

Учудващо е как Даниел Петканов си позволява да разпространява подобни кадри на жена си. „Очевидно го правят, защото търсят внимание”, коментират последователи на семейството в инстаграм.

Манекенката няма проблем да се снима без дрехи и често публикува снимки в оскъдни бански, но чак такова акцентиране върху интимните си части в близък план  досега не си е позволявала. По всяка вероятност съпругът й е инициатор на видеоклипа, тъй като бе качен в неговия профил. „Не ти ли е неловко да качваш жена си така?!”, „То пък не всичко трябва да се показва...или поне си има специални сайтове за това”, „Давам ви идея за следващо видео - домашно порно” – това са малка част от коментарите, които са изписали възмутени последователи на Лудия репортер.

Иначе съпрузите твърдят, че са оправили отношенията си в Доминикана, където изкарали „втори меден месец”. Те заминали за екзотичната дестинация въпреки пандемията, защото туристическа агенция им предложила да пътуват на аванта. В замяна трябвало само да рекламират въпросния туроператор.
 Според запознати Александра и Даниел наистина се изпокарали жестоко преди два месеца, но после решили да се възползват от ситуацията и да привлекат погледите върху себе си с разигралия се скандал. Те направиха личните си проблеми публично достояние, превръщайки живота си в успешно риалити шоу. Феновете им пък тръпнеха в очакване дали ще се сдобрят или наистина ще се разделят, пише Уикиенд. 

Версията на Петканови гласи, че отношенията им били обтегнати месеци наред, но конфликтът ескалирал малко преди Коледа. От откровенията им в мрежата стана ясно, че скандалите им били основно за финанси. Александра се ядосвала най-вече на факта, че в последно време изкарвала повече от съпруга си. „Може да ме наречете материалистка, но парите се важни!”, заяви съвсем искрено хубавицата. Тя искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък се чувствал потиснат от по-успялата си половинка.

Съпрузите коментират, че и двамата са направили много компромиси, за да останат заедно. Това не е и първата им разлъка. Преди три години те се разделиха заради изневяра на Александра, но след публичния сеир се събраха и ожениха в риалити шоуто „ВИП Брадър”. Положителните емоции след сватбата обаче бързо се уталожили и скоро битовизмите казали своята тежка дума. Петканова започнала да упреква мъжа си, че не изкарва достатъчно пари, че не е амбициозен като нея.

Красавицата от Благоевград работи като модел и рекламира различни стоки в социалната мрежа. От кухнята на бранша издават, че тя е един от най-високоплатените родни инфлуенсъри. За рекламна публикация в инстаграм Александра прибира около 3 бона.

24 Коментара

......па

преди 3 години

Родителите на Мунчо Петканов сигурно се "гордеят''с видеото качено от сина им,а след време обезателно и сина му Габриел ще е "горд'' с баща си олигофрен.

Коментирай

пепи

преди 3 години

Алекс ще ти сера в устенцата

Коментирай

1

преди 3 години

АМи ще прибира и по 10 бона като има такива балъци, които да ги следват и да им охкат и ахкат по снимките.Те си прибират парите вие си стойте вкъщи и им гледайте инстаграма, вместо да си оправите вашите животи.И за капак и гледайте гадния гъз и оная работа- това заслужавате.Но не са виновни те че има толкова балами да им пълнят джобовете.

Коментирай

009

преди 3 години

Браво,абсолютно точен коментар,покриващ се напълно и с моето мнение.Безкрайно хитри и противни хора са Петканови,млади хора които само и само да изкарат доста пари по възможно най-лекият начин, са готови да стават за резил,и те абсолютно са за резил.как мислите..

Коментирай

Арчи

преди 3 години

Даниел нали обясняваше как техните нямат пари и изведнъж бам къщата била на баща му как става това не знам

Коментирай

Сводник

преди 3 години

Как се нарича мъж който печели от снимки от гЪзът на законната си жена? Питам , че се обърках...

Коментирай

Веско

преди 3 години

На Дани съм му правил свирки

Коментирай

00

преди 3 години

Гъзар

Коментирай

ку-ку

преди 3 години

Отврат и тоя ли е педал

Коментирай

Та

преди 3 години

Та кой нормален мъж ще се ожени и има дете от проститутка? На Галена мъжа е същата работа.

Коментирай

Fein

преди 3 години

Отвратителни и комерсиални.

Коментирай

Fein

преди 3 години

Отвратителни и комерсиални.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ха ха ха, ами показвайте си и вие карантиите и печелете пари, кой ви пречи? Само мрънкате. Ха ха ха!

Коментирай

хаха

преди 3 години

Абе боклук смръдлив, нали ти много се възмущаваше на Райна и кой ли не, че се събличала пък после показвайте си, млъквай че си жалък/ка.

Коментирай

Фикрет

преди 3 години

Райна е дърта лелка, а тази е млада. Тази печели пари от карантиите си, докато Райнето си излага телесата, за да получи глътка внимание на дълбоко западналата си кариета. Разликата между двете е като от небето до земята. Капиш?

Коментирай

До фигаро

преди 3 години

Лайната на Райна да ядеш! Грозно лайно!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе аз да не съм канибал бе! Ха ха ха!

Коментирай

Запознат

преди 3 години

Тези долни човекоподобни Петкови за класическата днешна двойка:обратеняк и проститутка, поръчват си ги заедно, а тези снимки са каталога. И създадоха дете, кпето няма как да не е обратно щом носи гените на оня зъбат, лигав урунгел. Отврат!

Коментирай

Iwan

преди 3 години

че оная Натали Трифонова всеки ден си показва миризливата слива по тв и нищо не казвате

Коментирай

Ебачът на петканова

преди 3 години

Къде е путката не петканова?

Коментирай

Ебачът на петканова

преди 3 години

Искам да видя снимката на путката на петканова днес!

Коментирай

Da be

преди 3 години

Toia gardjav mindil s kriv nos niama kak da i plashtat po 3 bona. Dosta se e omazala kato laje, daje okolo banksia si ima laina.

Коментирай

Qwerty Yop

преди 3 години

Най-хубавото предстои, а то е когато тея двамата няма да могат да си покриват раходите защото никой няма да се интересува от простотиите им. Ще се върнат в дупките от които са излязли, и не за друго, а защото няма как да живееш без да работиш, защото това това което праят и с което си изкарват парите, не е работа, а симулиране на таква, която не произвежда нищо освен простотии! Това с тея социални простотии (клоаки) е измамна схема, която превръща в звезди-еднодневки, некадърните и неспособните да работят нещо смислено, което допринася за благото на обществото, а не да го осакатява, каквато е целта на "социалните" мрежи. Тези хора, ако им закрият акаунтите в социалните мрежи където се подвизават, точно след месец-два, ще са се върнали там откъдето са допълзяли, защото няма да има "нормално" място на което да им дават парите за простотиите които правят! Така че, не им завиждайте, защото те са губещи в дългосрочен план, ако междувременно не се светнат да инвестират многото им пари в нещо смислено (в което се съмнявам), което да ги храни след като вече няма да са интересни на никой!

Коментирай

Никой

преди 3 години

Не виждам нищо лошо и не е това което вие представяте. Гледах клипа, нищо особено, просто дупе по бански

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.