Пухкавият Боби Лазаров се стопи, смъкна 15 кила за 6 месеца

961
19 Април 2020, 10:38


Пухкавият синоптик от Би Ти Ви – Борислав Лазаров, е тръгнал по стъпките на Руслан Мъйнов в отслабването. Напоследък Боби е видимо втален, а двойната му брадичка почти е изчезнала. Ако продължава така, скоро ще може да се поздрави с постигане на идеалното тегло.

Когато през лятото на миналата година Лазаров бе представен в Би Ти Ви като новият човек в прогнозата за времето, едрата му осанка стана повод за всевъзможни шеги, а често – и на откровени подигравки. Конкурентите редовно го взимаха на подбив с думите, че щом застане пред камерата, скрива картата на България. И имаха основание за това – Боби бе на крачка да бие Любо Нейков по живо тегло, а фигурата на стройната му колежка Натали Трифонова можеше да се нанесе поне три пъти върху неговия внушителен профил. Говори се, че заради клюките шефовете на Боби започнали да му намекват, че няма да е зле да влезе във форма, ако иска да остане на работа. Иначе симпатичният синоптик не давал вид да се притеснява от всичко това. Вътрешно обаче това му създавало огромен дискомфорт. Няколко месеца той се опитвал да се успокоява с идеята, че всяко чудо е за три дни и скоро проблемите му ще се решат от само себе си. Накрая обаче решил да се вземе в ръце и да мине на диета.

За момента Боби не е разкрил публично тайните на своето меню. Но от пръв поглед се вижда разликата във фигурата му сега и миналото лято, когато бе представен като новото лице на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Бузите на водещия са видимо хлътнали, коремът му се е прибрал, а двойната брадичка почти се е стопила. Не е ясно дали ефектът се дължи единствено на промяна в храненето, или и на засилена физическа активност. Каквото и да прави обаче, ако продължава в същия дух, Лазаров скоро ще се лиши от всичките си излишни килограми, а с тях – и от своите комплекси за малоценност, породени от вечните шеги с теглото му, пише 'Уикенд".

В Би Ти Ви се говори, че водещият спазвал същия режим на хранене като на актьора Руслан Мъйнов. Преди няколко години комикът успя да се стопи с цели 25 килограма със „Зоната” – система, която позволява да се яде от всичко, но в строго определени съотношения между протеините, мазнините и въглехидратите в храната. По същия начин преди време успяха да се вталят Владо Пенев и Марта Вачкова. Последната обаче след една година усилия се отказа от „Зоната” и отново започна да пълнее. Боби поне засега се кълнял, че няма да си позволи да се отпусне на масата, докато не свали всички излишни мазнини, които от години го тормозят.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илиев
преди 2 месеца
0
Боби не претендира да е професионалист в работата си,което е нормално.Ненормално ли е т. нар. Стаси,колежката й Натали да са толкова невежи,не поглеждайки към географската карта с градусите,за да четат на аутокюто какво пише за Видин,какво пише за Сандански и т.н. Колегата им Василковски,да ги вика на неделно училище,да ги обучава,белким влезе нещо в кратуните им.Нахалство наричам появата на некадърни,които заемат мястото на професионалисти,независимо в кое направление от нашия живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
преди 2 месеца
-3
Дайте и на него , като Каракачанов, да им купим по един панталон,да не ходят с дънки. Адски противно е..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени