Рачков и Мария се събраха! Но този път – връзката им е отворена (Подробности)

4130
28 Март 2018, 12:00


Водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха, но връзката им е отворена във всички посоки, научи HotArena.

 

Според запознати двамата са подновили отношенията си преди няколко седмици, но това е повече в името на децата, които са много добри приятели. Иначе всеки от тв знаменитостите си има своите забежки. Мария преди време бе изловена да се натиска с актьора Кристиян Милатинов, с когото играе в „Полицаите от края на града“. Самият Крис категорично отрече пред „Телеграф“ да е във връзка с нея.

 

Близки до Мария и Рачков споделят, че двамата след раздялата били в обтегнати отношения, но напоследък силно ги затоплили. Тя била забелязвана все по-често в къщата на Рачков в затворения комплекс край Панчарево.

 

Случва се понякога да прекарват заедно уикендите с децата. Синът на Игнатова – Виктор, и детето на Рачков – Митко – младши, се разбират отлично. Част от грижите за Виктор били поети от баща му Петко Димитров, който обръщал еднакво внимание на двамата си синове.

 

Игнатова и Рачков също полагали доста усилия във възпитанието на момчетата. Понякога през ваканцията майката на водещия поема грижите за двете момчета.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рачи-осмокрачи
преди 3 години
0
Рачков, ти не си пич, а пичка! Марчето я изеба цяла София и ти пак й клякаш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
рачкова за рачков
преди 3 години
0
Рачков е поредния путьо-маринкин!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени