Рачков изскочи по БОКСЕРКИ в ефир! Хилда в ПОТРЕС

1203
30 Март 2020, 09:11


Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека са обличали какви ли не странни „тоалети” като водещи на „Като две капки вода”. Актьорите са изскачали и в рокли, и в трика. Едва ли обаче някой е очаквал да види боксерките на Рачков. При това не става въпрос за реквизит от гардероба на предаването, а за лично неговото бельо.

 

Това се случи миналия понеделник. Шоуменът не успя да се преоблече и излезе на сцената с риза, сако и ластични боксерки. Но пък бяха в тон с останалата част от облеклото му. „Е, ми, не успях да се преоблека! Нямах време!”, оправда се Димитър Рачков, щом излезе на сцената в необичайния ансамбъл и по чорапи, пише "Уикенд".

 

Той срещна втрещения поглед на Хилда Казасян, която като че ли се чудеше дали действително е по боксерки или това е поредната му шега. Като жури в шоуто, джаз певицата имаше възможност да види бельото на Рачков отблизо. Усмивката на Хилда застина, а после се разсмя.

 

„Снимай ме американски – от кръста нагоре”, даде идея водещият на оператора. През това време колегата му Зуека явно все още се преобличаше. А и не беше негов ред да обяви изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра” Чочо Владовски.

 

Секунди преди Рачков да изскочи по боксерки, традиционно бе излъчено интервю с участника, което се водеше от Зуека. Всъщност и колегата му не обяви изявата, а само я анонсира, защото беше време за реклами. След краткото прекъсване, Димитър Рачков вече имаше панталони към ризата и сакото и със Зеука заедно представиха изявата на Джей Джей като фронтмена на група „Тангра”, големият Чочо Владовски.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 5 месеца
0
Тези двамата,Фънки и подбора на участници тази година ме отказа като зрител на Капките.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени