Рачков се оженил тайно за плеймейтката Анита Димитрова през септември

https://hotarena.net/laifstail/rachkov-se-ojenil-taino-za-pleimeitkata-anita-dimitrova-prez-septemvri HotArena.net
Рачков се оженил тайно за плеймейтката Анита Димитрова през септември

Димитър Рачков се е оженил тайно и без излишен светски шум за плеймейтката Анита Димитрова, научи „Уикенд“ от близък до бургаския комик. Според думите му, популярният шоумен е сключил църковен брак в първите дни на септември с едрогърдата блондинка, с която е заедно от почти 2 години, но двамата не са се се обвързали с граждански договор, а само пред Бог.

Лятната сватба на Димитър Рачков се е провела в църквата „Свети Успение Богородично“ в Царево, като на церемонията са присъствали само десетина души, сред които и процудента Магърдич Халваджиян със съпругата му Кремена. Според някои именно те са били кумуве на двойката. След церемонията в църквата с изглед към Черно море, младоженците и малкото им на брой гости са празнували в тузарския летен ресторант „Опера“ в Лозенец, който бил изцяло ангажиран за събитието.

Пикантна подробност е, че родителите на Димитър Рачков не са присъствали на сватбата му. Сред поканените на церемонията в църквата в Царево не са били Станка и Минко Рачкови, нито пък по-малкия брат на комика Димитър, който в момента излежава присъда в затвора за търговия с наркотици. Отсъствието на роднините на шоумена засилва мълвата, че те изобщо не одобряват връзката му с чувствително по-младата Анита. Красавицата е родена през 1996 г. и е с цели 23 години по-млада от бургаския комик.
Всъщност, именно неочакваната сватба на Рачков и Анита е провокирала бившата половинка на нисичкия актьор Мария Игнатова и тя са мине под венчилото. През октомври най-неочаквано блондинката обяви, че е казала „да” на легендарния бивш главен редактор на култовото през 90-те години сп. „Егоист” Ивайло Цветков-Нойзи. Източник на „Уикенд” твърди, че Мария изпаднала в шок от факта, че Рачков се е оженил, и поискала и тя да е булка, за да не остане по-назад.

Рачков се залюби с тунингованата блондинка от Хасково през есента на 2019 г., малко след като се раздели по драматичен начин с Мария Игнатова. Шоуменът се запозна с Анита по време на снимки за песента на братя Аргирови – „Ние” и оттогава двамата са почти неразделни. Близки до водещия на едноименното шоу по Нова тв твърдят, че Анита живее в дома на Рачков от поне година.

Църковният брак на Димитър Рачков с Анита е втори за популярния бургаски комик. Преди време шоуменът бе женен за актрисата и сценарист Христина Апостолова, която днес е омъжена за процудента Евтим Милошев. От разтурения си брак с Христина комикът има син Димитър, който вече е 15-годишен. Синът му се отглежда от нея и новия й партньор – продуцента Евтим Милошев.

5 Коментара

1

преди 2 години

Само като прочетеш последните три реда кой с кого е бил и деца имат , направо е като турски сериал. Как после се гледат в очите тези хора?

Коментирай

Ако изобщо е вярно…

преди 2 години

Женен, не женен…..тая идилия ще се изпари до има ,няма 5-6 години. Анитка ще порасне и почне да се замисля ….ако изобщо има нещо горе де…..и ще почне да пъчи цомбите към друга мъжка дестинация…..особено ако Рачков по завехне и позагуби ТВ блясъка си! Ама за сега горчиво!

Коментирай

Desso

преди 2 години

Не могат да сключат църковен брак, ако не предоставят документ, че са сключили първо граждански. Така е по закон. Едва ли Рачков ще наруши закона.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

A преди Рачков,Христина Апостолова беше омъжена за Димо Алексиев от P.I.F.лека му пръст.

Коментирай

ами,

преди 2 години

При само църков брак имуществото не се дели при раздяла,та затова стана модерен.Анитка ще си тръгне както е дошла,само с парцалките на гърба.Няма тежестта на гражданския брак.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.