Рачков се отърка в Мара Отварачката

05 Декември 2021, 15:00


Освободено присъствие имаше Мария в „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия тази неделя.

Макар че за моралистите може и да е било притеснително и неловко да я гледат как повдига възкъсото си потниче с все пищния си бюст, докато Рачков я гали по главата, втренчен в деколтето й, а годеникът й Мирослав да се смее в публиката.

До смущаващата ситуация се стигна, защото, както се разбра, водещият искаше да заеме позиция за по-задушевен разговор. Тъй като легендарният режисьор Николай Априлов също бе на диванчето, както и оперният певец Велин Михайлов, за Рачков трудно се намери място. Той обаче успя да се намърда между Мария и автора и водещ на емлематичното предаване „Като лъвовете”. Заради липсата на пространство, Рачков направо се отърка в Мария, която на 13 януари ще празнува 40-тия си юбилей. И сантиметри нямаше помежду им. Надвесен над нея или по-точно над бюста й, който едва се побираше в потничето й, Рачков я запита дали вече е семейна, след като при предишното си гостуване споделила за годежа си. „Начи така вървят нещата в живота, че един плаващ статут ме разнася вече”, закикоти се Мария, а Рачков се зае да я гали по главата. „Знам ли рейтингът и бюджетът на това предаване докъде достига. Ще трябва да ударим някое счетоводство и да видим накъде отиват...”, продължи фолкпевицата. Рачков веднага прие предложението и каза, че щял да махне бенда. „Ще завъртам пръстена надолу и ще го ползвам чисто аксесоарно”, довърши Мария през смях.

Освен с тази кратка, но запомняща се сценка, Мария пак се превърна в тема на коментари и с импровизацията си на живо. Подканена от водещия, фолкпевицата запя „Детелини” на Лили Иванова. Песента не бе избрана случайно, тъй като именно с нея заралийката се представила като дете в предаването „Като лъвовете”. Участието й в легендарното шоу на Ники Априлов, където всъщност се е изявявал и другият гост – оперният певец Велин Михайлов, беше поводът да се съберат на диванчето на Рачков.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Заек
Преди 1 година
0
И отгоре се виждат само два зъба как стърчат хахахах
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-1
Той като седна до нея тя моментално си махна якенцето и изпъчи гърдите пред приятеля си. Ама той ще я наебе няколко пъти и после ще и бие шута. Щом тя ще става на 40, едва ли той ще дочака тя да стане на 50 и да изглежда като баба. Не че като свали грима сигурно не изглежда като баба
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени