Рачков се помири с брат си! Комикът вкара в правия път нехранимайкото, плати глобите му

2819
16 Март 2018, 16:00


Досущ  като в старата максима, че кръвта вода не става, актьорът Димитър Рачков и брат му Петър се помириха след 3-годишна вражда, научи HotArena.

 


Господарят на ефира бе изключително разочарован и обиден на по-малкия си брат и дори не желаел да го чува. Той буквално се бе отрекъл от него и бе помолил медиите да не свързват имената им, след като Петър цъфна на първа страница на родните медии. Първо братът на Рачков бе заловен да шофира без книжа цели 3 пъти в рамките на две седмици. Петър карал с фалшив документ  и се отърва само с условна присъда от 9 месеца и с 3-годишен изпитателен срок. Свидетелството му за управление на МПС бе отнето, а Петър измоли заможния си брат да му даде пари за трите глоби, които отнесе от Темида срещу обещанието, че няма да шофира докато не му върнат кетапа.  

 


Скандалът, който се развихри в медиите около фамилията Рачкови скара двамата братя. „Не съм длъжен аз да плащам за твоите грешки“, телефонирал на брат си комикът и спрял да отговаря на многобройните му повиквания. Точно, когато скандалите около бургазлията утихнаха, той влезе в криминалните хроники с нова издънка. Ченгета от Четвърто РПУ в морския град спрели за проверка „Пежо” 406, в което се возел и брата на комика. 24-годишният шофьор Станимир бил надрусан с амфетамини, а униформените открили в автомобила бял прах, който бил иззет за изследване, съмнителни течности в бутилки и термометър. Рачков дал показания пред ченгетата, че е работил в помпената станция край село Черни връх и нямал близки отношения с надрусания Станимир. Петър бил освободен и не очаквал да му повдигнат обвинение.  

 


Той е пълнолетен човек и носи отговорност за своите действия. Да, срамувам се от поведението му и не искам името ми да бъде обвързано с него”, бе обявил актьорът.

 

Петър се оженил за приятелката си от училище Димитрина, а на сватбата им конферансиета били Митко и Зуека. Петър все се забърквал в пиянски свади, профуквал всичките си пари на комар. Година след сватбата Димитрина разбрала, че благоверният й е проиграл на комар подаръкът им от сватбата – просторно столично жилище до Борисовата градина. Всички усилия на Димитър да вкара в правия път брата си негодяй търпели пълен провал.   

 

Днес братята са заровили томахавката, а Митко щедро платил глобите на Петър като го предупредил, че за последен път му подава ръка. Помирили се най-вече заради здравословните проблеми на баща им Минко. Старецът тежко преживял проблемите на Петър с правосъдието и най-вече забъркването му в драмата с нарколабораторията край Черни връх. Бай Минко се поболял от стрес, че може по-малкия му син да влезе в затвора. За таткото на комика се грижела майка му Станка, а актьорът отскачал до Бургас всеки по-свободен уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени