Рачков теши съсипаната си майка след поредния скандален арест на брат му Петър

28 Юни 2019, 14:00


Димитър Рачков се върнал в родния Бургас, за да се погрижи за родителите си, които не били на себе си след поредния арест на по-малкия му брат Петър, научи HotArena.

 

Той бе арестуван от полицията в морския град в края на май, когато по време на скандална акция служители на реда го сгащиха да продава синтетични наркотици, които произвеждал сам в дома си в бургаския ж.к. „Възраждане“.

 

Той предвидливо ги криел в запалки, защото знаел, че ченгетата душат около него седмици наред.

 

Родителите му разбрали за поредния арест от медиите, а майка му Станка изпаднала в ужас и едва не припаднала от притеснения и отчаяние. За да й вдъхне малко кура, комикът решил да навести нея и баща си и да поговори с тях надълго и широко, писа „Ретро“.

 

Визитата му съвпаднала и с неговото предварително участие в Бургас, където отново игра авторския си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“. Мама Станка го придружила в Летния театър и изгледала цялата програма, но не от първия, а от последния ред, за да не се набива на очи.

 

Дори чрез постановката намерил начин как задочно да вкара и майка си и да й каже, че я обича. Въпреки че му е дошло до гуша от издънките на брат му, Рачков е готов отново да му помогне. Петър бил сгащван няколко пъти с наркотици, но все се отървавал от правосъдието.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени