Радина Червенова посреща нов зет

2068
12 Септември 2021, 11:17


Радина Червенова може и отдавна вече да не живее с мъжа си Коко Каменаров, но пък посрещна нов мъж в семейството си – бъдещия си зет Яким. Момчето се е сгодило преди дни за малката дъщеря на телевизионната легенда – Анастасия. Това разкри Червенова в новия си ефир – предаването „Преди обед” на Би Ти Ви.

На 6 септември – Денят на Съединението, тя бе представена на зрителите като едно от лицата на шоуто. Запитана дали е вярна клюката, че е разведена с Коко, водещата отговори: „Това е минало, вчерашна новина.

Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря – Анастасия,
за човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго. В семейството има щастлива новина!“. След думите й в студиото влязоха двете й дъщери – голямата Десислава и малката Анастасия. Тя разказа за бъдещия си съпруг: „Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-и клас. Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми – Коко Каменаров, за годежа, той се разплака. Беше толкова мил!”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени