Радина Червенова прости на Коко изневярата със сестрата на Гергана Паси

08 Октомври 2020, 13:47


Най-красивата водеща на "По света и у нас" Радина Червенова прости изневярата на бившия директор на БНТ Коко Каменаров и двамата отново съжителстват в мир и хармония, узна HotArena.


Поредната извънбрачна афера на 8 години по-малкият от съпругата си Каменаров продължи близо две години, а според пикантната мълва третият човек е била близначката на Гергана Паси - Михаела Калайджиева.


Радина, която успя да пребори коварно заболяване, знаела за похожденията на Коко.


Но болестта я променила напълно. След като се излекувала, новинарката осъзнала, че няма нищо по-важно от здравето и дълго време не обръщала внимание на забежките на мъжа си. Запознати обаче шушукат, че все пак се е стигнало до там, известно време Радина и Коко да не делят общ покрив, а инициатор на разлята била бившата тв водеща, която го оставила сам да прецени с коя от двете е по-щастлив.


"Аз съм казвала на моите приятели: каквото и да се случи, все ще е добре за мен, няма друг начин! 25 години да делиш живота си с Коко е предизвикателство, това го знаят всичките ни приятели и близки. Но аз съм от хората, които не харесвам да им е равно, спокойно и наредено. Аз обичам предизвикателства, това по някакъв начин ме мобилизира, прави ме жива, по-интересно ми е", коментира Червенова в "Търси се".


По всичко личи, че Каменаров е направил правилния избор и се е върнал при децата си и съпругата си. Съпрузите дадоха да се разбере, че са преодолели и този семеен катаклизъм с появата на бившия голям шеф на "Сан Стефано" 29 в предаването.


Направи впечатление обаче, че докато Коко описваше всичките й качества - както положителните, така отрицателни, а словоизлянията му завършиха с откровението "За всичко бих и благодарил. Тя е човек, от когото съм видял само добро", Радина наблюдаваше видеото невъзмутимо, без да трепне, без каквато и да било мимика.


"Последните две години бяха тежък период за нас. Всеки имаше своите трудности и те по някакъв начин ни разделечиха. Но връзката, която имаме е толкова силна, че не може да се скъса. А съм се опитвала. Но не се е получавало и не съжалявам. Имало е моменти, в които съм мислела, че човек трябва да бъде и малко егоист, да помисли за себе си, как да живее този живот по-добре. Но като че ли нашата връзка е като магия, това е една връзка на 25 години. Не мога да кажа, че се обичаме по-малко и сме влюбени по-малко. Просто имаме моменти, през които трябва да минем. И минаваме през тях с вяра", добави Червенова, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени