Радина Червенова с най-голяма пенсия, 500 лв. за Кеца, инвалидна стотачка за Силвия Кацарова

1812
06 Февруари 2021, 15:28


Славната телевизионна говорителка Радина Червенова ще вземе най-голямата пенсия в родния шоубизнес, показва проучване на Телеграф.  От НОИ са й казали, че със сигурност ще удари тавана, който от първи януари е 1440 лв.

Една от най-големите пенсии в музикалната гилдия ще получи естрадната легенда Васил Найденов. Тя е извън персоналните пожизнени награди, които министерство на културата дава от няколко години - списък с изброени културни дейци, които взимат 700 лв. вижте в галерията долу. Васил Найденов ще получава 500 лв. месечно.

Силвия Кацарова още не се е пенсионирала, засега получава само инвалидна пенсия от около 100 лв. Точно 352 лв. получава друга от примите на естрадата Маргарита Хранова. Тя няколко пъти е кандидатствала за, наградата за заслуги, но не е получил одобрение. Толкова получава и дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева.

В редиците на пенсионерите вокалът на група Сигнал Йордан Караджов.  Той споделя, че пенсията му е направо смешна,  но не иска да издава още подробности. Актрисата Сашка Братанова взима една от най-ниските пенсии в артсредите малко над 200 лв.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени