Радина Думанян роди и кръсти бебето на себе си

1317
20 Декември 2020, 19:00


Звездата от първите сезони на сериала „Откраднат живот” – Радина Думанян, стана майка на първото си дете този понеделник. Тя е родила момиченце, което е кръстила на самата себе си, научи „Уикенд” от източници, близки до актрисата.

Биляна от „Откраднат живот”, която отдавна напусна сериала и остана да работи единствено в Пловдивския театър, засега крие името на бебето. Но вестникът ни узна, че то е Рая. Актрисата е загърбила родната традиция децата да се кръщават на бабите и дядовците, предпочитайки вариант на своето собствено име, без да го цитира дословно. Самата Радина преди време е споделяла, че е кръстена на баба си Рада.

Засега тя предпочита да не показва в публичното пространство снимка на малката Рая, като най-вероятната причина е суеверие. Дори за бременността си Радина съобщи чак когато вече беше невъзможно да я крие. Тя бе в шестия месец, когато „Уикенд” забеляза деликатното й състояние, запечатано във видео, публикувано в социалните мрежи от приятелката й Весела Бабинова. Седмица след като вестникът ни съобщи новината за очакваното бебе, актрисата я потвърди. До ден днешен обаче тя крие мъжа до себе си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 месеца
0
Да са живи и здрави майката и бебето! Татковците се крият, когато не са сигурни кои са или, когато не са свободни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени