Радка от Мастършеф избяга в Германия

https://hotarena.net/az-jenata/radka-ot-mastarshef-izbiaga-v-germaniia HotArena.net
Радка от Мастършеф избяга в Германия
Кулинарката Радка Булман, която спечели предаването „Мастър шеф” през 2019 г., вече живее в Германия, узна HotArena.


Жената, която остана в историята на шоуто като един от най-колоритните участници, решила да потърси късмета си в немската столица. Веднага я харесали и станала шеф готвач в един от най-изисканите ресторанти в Берлин. Радка ще получава над 6000 евро заплата в заведението. Тя лично пазарува продуктите, с които готви, похвали се Булман, пише Уикенд.

5 Коментара

Ивон

преди 2 години

6000 Евро за готвач в Гермнания.... Лекарите като завършват вземат 2-2500.... от къде ги изкарвате тези цифри не знам

Коментирай

Сашев

преди 2 години

По 600-евро са имали в предвид

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Шеф-Готвач в ресторант със звезди Мишлен може да стигне до 5000 бруто, но при положение, че работи 70-80 часа седмично. Тези 6 хилки, които сте приписале на Радка, която безспорно може, са утопични, особено по време на пандемия, където заведенията в Германия работят само за вкъщи и то само ресторантите от евтиния сегмент.

Коментирай

Вонс

преди 2 години

Нормално, един лекар в Германия взема 7000 евро, 6000 са нормално за главен готвач. Само дето едва ли е вярно. други малцинства в Германия не са на такива високи позиции.

Коментирай

Ивон до Вонс

преди 2 години

Вонс, 7000 евро бруто вземат лекари с поне 1 специалност, с доста години опит и доста напрегнато работно ежедневеие с даването на дежурства. И накрая от тия 7000 бруто ти остава 4000 нето. А за Радка най-много да взема 2 бруто. Но да е жива и здрава, готвеше вкусно и най-вече имаше вроден усет. Да си харчи паричките с кеф й пожелавам и да е щастлива.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.