Радо Шоу спаси блок от пожар! Певецът възхитен от реакцията на огнеборците

08 Април 2022, 13:49


Радо Шоу спаси цял блок от разразяването на пожар и поучи похвала от съседите в столичния квартал „Борово“, установи „Телеграф“. Инцидентът произлезе в сряда вечерта, малко преди полунощ.

 

Радо видял, че oт съседен апартамент излизат огън и дим на талази. С комшии се организирали да ограничат пламъците, а самият той звъннал на 112. Според думите му пожарните коли пристигнали скоростно, 5-6 минути след обаждането му. „Много бързо реагираха. Веднага изключиха тока и започнаха да гасят с вода и пяна. Спасиха съседа и кучето му. И двамата са добре. Човекът е възрастен, добре, че му се размина. Сега е по-добре, откараха го при дъщеря му“, обяснява шоуменът и изпълнител на фолк класиката „Ах, Дими, Дими“.

 

„Казаха ми огнеборците, че са от 6-а бригада, но не мога да си спомня точно от емоциите. Искам и чрез „Телеграф“ да им благодаря за бързината и големия професионализъм. Браво! За мен и съседите ми това са истинските герои. Радвам се, че в България има поне една служба, която си върши отлично работата“, обяснява с благодарност певецът.

 

Той поясни, че апартаментът на съседа е целият подгизнал от водата, а в блока има пушек, който сигурно още дълго ще се усеща. Но това са малки кахъри в сравнение с това, което е могло да се случи. „Важното е, че накрая всичко свърши добре“, отсича Радо Шоу.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени