Радост Драганова призна: Много съм проста!

13 Юни 2016, 15:00


Радост Драганова се изложи в собственото си шоу „Мармалад“, което не само че води, но и продуцира. Вечно усмихнатата бивша хубавица не можа да се сети кой е големият артист Иван Иванов, който е знакова фигура за цяла епоха от българското кино, научи HotArena.

"
Този пък Иван Иванов кой беше?“, изцепи се 40-годишната Радост, без въобще да се замисли. Поводът бе игра в предаването, в която Невена Цонева трябваше да посочи трима известни българи с името Иван. Водещата така и не зацепи кой е въпросният Иванов. Когато й казаха, че е актьор, тя изведнъж включи, пише "Всеки ден".

„Вярно, бе! Много съм проста!“, разсмя се Радост. Зрители не можаха да реагират по друг начин, освен да я подкрепят в този извод, който тя направи сама за себе си.

По-запознатите с процесите в телевизионната работа се зачудиха защо, след като предаването не е на живо, този срамен епизод не е бил изрязан. „Не стига, че се издънила, ами и не се притеснява. Ако се притесняваше, нямаше да излъчи тази изцепка в ефир“, коментират зрители на предаването. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман от критици...
преди 5 години
-2
Първо, гледайте какви глупости пишете "Бивша хубавица"!! Тя винаги е била хубавица и сега си е хубавица. Второ, случва се човек да не включи за момент и да забрави нещо или някого. Ама колко велик бил, с какво допринесъл, може човек да не се сети в първия момент кой е той. Тази част не е изрязана от Радост и екипа и, защото тя не се срамува да си признае грешката. И вместо да уважим решението и да остави тази част (в която си казва "проста" на себе си) за зрителите, ние още отрова хвърляме. Имайте малко уважение бе... вие всичко ли знаете? Ако проведа една анкета в някой град 70% няма да могат да ми кажат кой е Иван Иванов!!! Нагледал съм се и съм се наслушал достатъчно на българското общество напоследък, и съм сигурен в това, което пиша!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ега си
преди 5 години
-3
Рядко отблъскваща мутра и толкова цвилещ смях има тази жена, не знам кой и защо я лансира в тв.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
haha
преди 5 години
0
не го е изрязала защото е проста
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени