Рая Пеева на обяд с двойник на Явор Бахаров (Младата актриса изловена с чужд мъж)

1806
09 Юни 2020, 13:00


Рая Пеева и Явор Бахаров изкараха заедно карантината, но след като извънредното положение беше отменено, вече не са така неразделни, видя HotArena.


Онзи ден екранната Ирина от „Ягодова луна” излезе на среща с мистериозен младок и се държеше доста фриволно с него. Двамата се усмихваха един на друг, сякаш са нещо повече от обикновени приятели.


Момъкът, с когото Рая излезе да се види, беше двойник на гаджето й Явор, но доста по-висок от него. Облечен с дрехи като за военна мисия, дългучът чакаше красавицата на столичния площад „Славейков”. Щом видя небрежния и нахакан момък да стърчи пред Софийска библиотека, актрисата засия от радост и отдалеч му помаха с ръка. Двамата побъбриха няколко минути на улицата, а после се отправиха пеш към намиращо се в близост заведение.


В бистрото Рая и сподвижникът й се настаниха на маса на открито. Там похапнаха пица, а храната прокараха с портокалов фреш. Престоят им продължи около час, през което време други клиенти оглеждаха и коментираха г-ца Пеева.


Очарователната блондинката и гаджето й Явор Бахаров се знаят от 15 години. Запознали се в парка като тийнейджъри – тя се разхождала с приятелка, а бъдещият й житейски партньор развеждал кучето си. Песът подушил русокосата девойка, което пък дало повод на стопанина му да я заприказва.

Бахаров и Пеева били приятели, но не и интимни в следващите повече от две петилетки. Началото на любовният си романс те поставили преди 4 години, пише Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени