Райна щъка по бели гащи из Пирин

https://hotarena.net/az-jenata/raina-shtaka-po-beli-gashti-iz-pirin HotArena.net
Райна щъка по бели гащи из Пирин
По бели гащи се разхожда из Пирин Райна, видя HotArena.


Певицата е запалена планинарка и за пореден път го доказа в края на август. Бившата на Коцето броди цялата в бяло в планината и събира тен, пише България днес. 

12 Коментара

АзАз

преди 3 години

Аман от тази Райна! Вече седмици пишете за нея и не коментирам, ама то не се издържа. Че с най-готино дупе била, че самодива била, ама че сега с бели гащи била. Ако иска и без гащи да е, никой няма да се впечатли. Да вярно, че е Корона и не може да пътува, но да си заляга над учебниците да учи вече 8мия чужд език или там който й се пада. Или да си намери някой мъж, за да й се успокои психиката и да си насочи мислите в друга посока. Моят съвет е да се насочи към намирането на половинка в живота и изцяло към народната музика. Всички тия чалги, надупвания, джуки и тн не са за нейните години вече. Райна, хайде успех, дано ме разбереш, нали уж психология си завършила, самоанализиарай се.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Тъкмо се чудех вече какво става със седмичния бюлетин за г*за на Райна. Добре, че не се е затрил!

Коментирай

ха-ха

преди 3 години

Райна е влюбена единствено и само в г.за си,в буквален и преносен смисъл!Като го снима постоянно си мисли,че е много привлекателна.Чекне се и се гъзурчи като малоумна,чак е отвратително,а без грим е олеле,майко.Дано си намери вече мъж и да се скрие поне за малко ,че е изкукала тотално! И личи!!!!!

Коментирай

:)))

преди 3 години

И бюлетина за Мек'гъз го няма понеделнишки за което се радвам,защото изобщо не ми липсва.

Коментирай

Фери

преди 3 години

40 годишна жена с пилешки мозък и детски малоумни фантазии. Явно така ще си се снима до 60

Коментирай

хаха

преди 3 години

Много са ми смешни коментиращите тук.Райна(на която не симпатизирам, нито на нея нито на друга фолк певица) била малоумна 40 годишна, защото ходела с къси гащи и се снимала.И видиш ли понеже не родила край дай да ги плюем яко.А в същото време много други и много по-стари не спряха да си показват целулитените гъзове и какво ли не, ама понеже били майки тях ги подминавате.И да не кажете, че съм пристрастна, тия къси гащи дори на млади момичета рядко седят добре, защото рядко някоя има перфектна фигура.Но просто сте смешни в коментарите си.Все едно лично ви е обидила вас Райна, че не е родила и била на не знам си колко години.

Коментирай

хаха

преди 3 години

И видиш ли тярбвало еди как си да живее и еди каква си да бъде на тези години.Нали последствията ще са си за нея, независимо дали има дете или не, и независимо как се снима.Вие си гледайте ваште деца и вложете малко енергия в тях, че не се знае къде са в момента без гащи и какво правят, докато вие тук плюнчите злобно пред монитора и много разбирате от живота на другите.Всеки може да чете морал, но малко могат да бъдат истински пример.

Коментирай

Сашо

преди 3 години

Страшно парче, няма грешка!

Коментирай

Сани

преди 3 години

Много хубаво момиче, евала!

Коментирай

DA

преди 3 години

DA, RAINA S STARA MOMA, IALOVA E I VECHE NE ZNAE KAKVO DA PRAVI S JIVOTA SI. I V RABOTATA I NE VARVI, BEZRABOTNA E, TAKA CHE VSICHKO TOVA TRIABVASHE DA IZBIE NA NIAKADE. NE I VARVI V JIVOTA. KOTSETO IA ZARAZA ZARADI KRASAVITSATA NADIA I VECHE SI IMA ZDRAVO SEMEISTVO I 2 DETSA, I OTTOGAVA RAINA NIKOI IA NE ISKA, SHTOTO RABRAHA CHE E LEKA JENA, EKSIBITSIONISTKA, KOIATO SE POKAZVA GOLA, I NAI-VECHE VLIUBENA SAMO V SEBE SI, KATO EDINSTVENATA I TSEL V JIVOTA E DA SE RADVA SAMA NA SVOETO TIALO, DA GO SNIMA I DA POKAZVA KOLKO SAMOVLIUBEN EGOIST E. ZATOVA VSICHKI MAJE IA OTBIAGVAT I IA ZARIAZVAT ZARADI DRUGI JENI, TE DORI NE IA I ZABELIAZVAT VAPREKI OGROMNIIAT TRUD NA RAINA DA PLASHTA NA VSICHKI SAITOVE TA DA PUBLIKUVAT TRETOKACHESTVENITE I SNIMKI.

Коментирай

IALOV GAZ ZA SNIMANE

преди 3 години

Ne si poznal - shte si snima ialovia gaz dokato stane 80 godishen babishker.

Коментирай

КОКОВЕЛ

преди 3 години

РАЙНА Е НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА И С ФАНТАСТИЧНО ТЯЛО,ТАЛАНТЛИВА.КОЦЕТО СБЪРКА,БЯХА СТРАХОТНА ДВОЙКА,НО ТЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.