Райна в депресия заради куче

993
11 Май 2020, 09:51Тежка загуба съкруши Райна. Изпълнителката е в депресия, след като загуби домашния си любимец Карпуз, научи HotArena.

Изгубих дете, не куче. Това беше ти за мен цели 13 години–моето бебче, детенцето ми”, проплака Райна в социалните мрежи. Певицата не иска да обсъжда въпроса и помоли да я оставят няколко дни насаме със скръбта й, за да оплаче любимеца си спокойно, пише „България днес”.

Единственото, което се знае, е, че загубата на мъника е заради болест.

Минипинчерите Дракон и Карпуз са с Райна още от времето, когато тя излизаше с Константин. Когато двамата се разделиха, домашните любимци останаха при певицата. Преди три години тя загуби Дракон и тогава с месеци не можеше да го преживее.

Тя шокира с признанието, че е готова да жертва всичко–любов, пари, пътувания, кариера,... само и само да запази още няколко години любимото си животно здраво и добре.
Сега Райна понася за втори път подобна трагична загуба и е съкрушена.


Гледам безжизненото ти телце и се гневя, че Господ за втори път ми отне най-ценното, което съм имала — Дракон, а сега и теб Карпузче.


После се успокоявам, като си казвам–бяхте твърде съвършени за този свят”, споделя Райна.


„Ти си моят силен мъж, макар да беше само килограм ти се бори като войн. До последния си дъх, ти беше войн! Маминото момченце, така съвършено, така обичано. Толкова любов още исках да ти дам... „, изля болката си певицата.


Феновете на изпълнителката се опитаха да я подкрепят, но изпълнителката признава, че е опустошена и никакви събития няма да й помогнат да преодолее загубата на любимото й куче.


„Гледам те и си мисля, '' сега ще станеш, пак ще запееш, както напоследък правеше, ще поискаш да се завиеш в дрехите ми, да ядеш на масата с нас, като човек, да ми ядеш от ябълката", но ти лежиш така отпуснат, така гледащ ме...”, споделя изпълнителката. И дори предложенията да й подарят ново куче не я ободряват. 

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени