Ралица Паскалева и Теодор Салпаров не искат да разкрият пола на бебето си

13 Май 2018, 14:00


Ралица Паскалева, която играе д-р Стилиянова в хитовия сериал „Откраднат живот”, и волейболистът Теодор Салпаров ще пазят в тайна пола на бебето си до самото му раждане, разбра HotArena.


Иначе двамата вече знаят дали ще имат момиченце или момчеце, избрали са и име, но категорично отказват да споделят каквито и да е подробности с почитателите си. 


Всъщност, при друго положение двамата щели да опазят възможно най-дълго и новината, че ще стават родители. Тъй като обаче Ралица играе в сериала, нямало как да се скрие, че е бременна. Така с Теодор стигнали до решението да обявяват радостната вест. 


„Още в самото начало и двамата казахме, че сме готови за такова нещо и бихме желали да създадем семейство заедно. Така че не бяхме изненадани, а напротив – даже го очаквахме и искахме да е така”, сподели Ралица. В артистичните среди пък коментират, че талантливата красавица, която играе д-р Стилиянова, и волейболният ас решили да имат общо дете малко след първите любовни трепети. Двамата просто се припознали като сродни души и не виждали причина да отлагат желанието си във времето. 


Ралица и Теодор, който има син от бившата си съпруга Бойка, се запознават случайно покрай общи приятели миналото лято. „Химията и пеперудите в стомаха си ги имаше още, когато се видяхме за първи път, и още когато си комуникирахме дори през телефоните”, споделяла е актрисата. Тогава нито тя била наясно с кариерата на спортиста, нито пък той знаел нещо за нейната.


Дори нямал представа, че играе в сериала „Откраднат живот”. След първата им среща ангажиментите ги разделили – волейболистът бил в чужбина, актрисата пък била ту в България, ту зад граница. Тогава контактували предимно в социалните мрежи, което още повече задълбочило чувствата им. Затова когато Теодор се завръща в България, а Ралица го посреща на летището, било напълно ясно как ще се развие връзката им. „Усещах, че това е моят човек”, усмихва се чаровницата. 


Много скоро спортистът запознава сина си с Ралица, както и с бившата си съпруга. Едва тогава новата двойка признава публично за любовта си. „Господ събира сродните души. Всеки човек си има неговата половинка в живота. Определено вярвам в тези неща. Искам да изживея живота си с нея”, споделял е Теодор. Той се влюбил в нея не само заради визията й, а и заради чисто човешките й качества. Що се отнася до външността й, бил много впечатлен, тъй като винаги е ценял естествената красота. Тунингованите дами никога не са го впечатлявали. 


В началото на връзката им имало лека ревност от страна на Теодор, заради интимните сцени между любимата му и колегата й Емил Марков, който е екранната й половинка в „Откраднат живот”. С течение на времето обаче волейболистът го възприел, още повече, че Ралица му разяснила, че това е игра и изглежда наистина само на екран. А и си има тактики как да си скриеш лицето с ръце, за да не се вижда какво точно се случва. Така че всъщност уж истинската целувка дори не е по устните. Ревността съвсем изчезнала, когато Теодор отишъл на снимачната площадка на „Откраднат живот”, където се и запознал с Емил Марков. Днес той вече е гледал любимата си не само в сериала, а и в театъра, и смело заявява колко се възхищава на таланта й.


Скоро след разгара на любовта им, Ралица също трябвало да направи труден избор. Когато среща Теодор, актрисата преподава в школа на кандидат-студенти. За да вижда по-често любимия си, трябвало да пътува до Бургас и така се стигнало до решението да се откаже да преподава: „Усещам го, сякаш сме се срещнали в друг живот. От първата ни среща. Нямала съм такова усещане към някого до момента. Толкова силно усещане, обичане към някого. Той казва същото за мен. Ние сме сродни души”, споделяла е Ралица. 


Тъй като има повече възможност, актрисата пренарежда ангажиментите си така, че да се виждат редовно. Теодор пък прави невероятни жестове към нея, изтъквала е неведнъж красавицата. В края на март волейболистът подкрепи половинката си да сбъдне една от големите си мечти - да посети Египет. Като дете Ралица мечтаела да види отблизо пирамидите, което било подсилено от желанието й да стане археолог. Преди това тя искала да е ветеринар, после реставратор на църкви, тъй като обичала да рисува икони. Актьорството пък приемала като хоби, докато в един момент не осъзнала, че именно това е призванието й. И все пак любовта й към археологията си останала. Затова и вълнението да посети Египет било голямо. 


„За мен Египет винаги е било мечта. По една или друга причина поех в друга посока, което беше правилният за мен избор, но тръпката ми към това магично място, изпълнено с мистика и необяснима вселенска енергия, остана. Пътуването ни беше планирано преди дори да знам, че ще имаме бебче, а пък след като разбрахме новината, нещото, което си казах беше: „Не мога да повярвам, че детето ми ще бъде в мен, докато сбъдна една от мечтите си и то ще усети безумното ми щастие, което ще изпитам там”, усмихва се Ралица. Тогава тя каза още, че е изключително щастлива, че първите й снимки като бременна са именно от Египет: „Щастието в мен прелива от това, че с Теодор ще имаме дете и че то самото ще бъде заредено с най-позитивната емоция, свързана с престоя тук”, казва младата звезда, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени