Ралица Паскалева плаче за децата от Сандански: Защо Господ не спря демоните на тази жена?

1016
24 Ноември 2020, 10:21


„След новините днес - за майката погубила животите на двете си деца..плаках над два часа! Сърцето ми се изпълни с тъга, скръб, гняв, безсилие, неразбиране .. Запитах Господ защо не е спрял демоните на тази жена и не е спасил животите на тези деца .... За злото никога няма обяснение! Но знам едно със сигурност - Бог плаче с нас и тези деца са при него!

Сигурна съм, че нашият Небесен Баща ги е прегърнал. Но трябва да треперим от злото тук - на Земята, от самите нас, защото ние бавно и методично превръщаме света си в Ад! Господи, помогни ни!“
, това написа актрисата Ралица Паскалева в личния си профил във Фейсбук след трагедията с двете убити от майка си деца.

Освен че е набожна, звездата от „Откраднат живот“ е много емоционална. В началото на годината Ралица тъгува по половинката си - волейболиста Теодор Салпаров, който играе в Русия. Споделя, че той много й липсва и затова му носи дрехите. След това пуска клип в Инстаграм, на който плаче от радост за успели свои студенти. "Плача на филми, плача за животните, плача за хората по улиците, за много неща плача“, разказва хубавиците и признава, че понякога емоциите властват над нея пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гери
преди месец
-2
Голяяяма артистка в живота и долна манипулантка. А не сцената не е никаква артистка. Нещо си витае из розовите облаци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тя
преди месец
-2
запитала Господ защо...И като е толкова "набожна", как изпълнява заповедите и посланията на Бог в живота си? Емоционалните изблици и плачене не са достатъчни за благочестие и праведност пред Бога. Напоследък много плаче и това може наистина да е проблем, на който да обърне внимание. Все пак е на 31 г.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
така...
преди месец
-2
Ако за хора, които не познава е плакала 2 часа, значи има сериозен проблем. Ако не е плакала, значи както обикновено лъже и се прави на интересна, за да спечели съжаление и внимание. Много жалка..... А пък той, още по-..... И не спрягай много името на Господ, защото Господ си знае работата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
78
преди месец
-2
хайде стига с това позьорство и лицемерие. Плакала. Точно ти ли си вярващата в Господ с този морал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени