Рапърът Кристо окуражи бившето си гадже Кристин Илиева след катастрофата с Дивна: Бурите не продължават вечно! (СНИМКИ)

23 Март 2018, 16:31


На 12 март Дивна спретна зверска катастрофа, при която пострада нейна приятелка. Няколко дни от коментар под публикация, стана ясно, че момичето, което певицата е возило в бившето гадже на рапъра Кристо, напомня HotArena.

 

Красивата моделка и певецът имаха 3-годишна връзка, която приключи в средата на миналата година. Тъй като се взели още когато тя била ученичка и всичко между тях изглеждало сериозно, семействата им очаквали да стигнат до сватба. А и на Кристо му било време, тъй като бил с 14 години по-голям от хубавицата, която завърши средното си образование преди близо 2 години.

 

Решението за раздяла дошло от самата Кристин, на която й бил омръзнал постоянния контрол, който рапърът й налага. Той доста  ревнувал, тъй като на нея и се е налагало да пътува често извън работа покрай модните си ангажименти. Колкото повече пораствала, тя разбирала, че приятелят й се опитва да бъде властен над нея и да й налага по какъв начин да живее живота си.

 

Говореше се, че Кристо е изпаднал в депресия след разлъката, тъй като самият той не е очаквал такъв развой на отношенията им.

 

След катастрофата с Дивна стана ясно, че единият крак на Кристин е сериозно пострадал и ще бъде подложена на серия от операции. Нуждае се и от даряване на кръв, както писахме по-рано. Кристо също се опитва да помага за възстановяването на бившата си приятелка, макар и от разстояние – той също сподели поста за дарителската кампания, а няколко дни по-рано е посветил арт колаж на Кристин, който гласи: „Storms don’t last forever. Be strong! You can do this, Christine Ilieva!”. Недоумяваме защо се обръща към нея на английски, след като и двамата са от български произход, но все пак преводът означава, че бурите не продължават вечно и отминават. „Бъди силна, ти го можеш“, продължава пожеланието си певецът.

 

Същевременно той показва, че не е потънал напълно в притеснения за красавицата. Покрай тях си публикува добре обработени фотоси, на които позира на фона на най-различни приказни гледки. Не пропуска да напомни и за предстоящия си музикален проект, който изглежда скоро ще пусне.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дано Кристин се оправи!
преди 4 години
-5
И полицията да не прикрива Дивна искаме да се приложи закона ако е виновна да отива зад решетките!Та тя съсипа всичко което Кристин си беше наредила макар и за малката и възраст Кристин можеше да стане световно известна моделка и да я знае цял свят!Дивна трябва да и плаща до живот за ще тетките които и нанесе!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 4 години
-1
Какво е можело да стане не знаеш нито ти, нито който и да било. Имаш ли идея колко хора преминават през подобни изпитания всеки ден? За тях, обаче, не се вдига толкова шум... Явно в България трябва да си “модел” или да си познат в публичното пространство, за да получиш такава голяма подкрепа..Тъжно, но факт. Дано се оправи по-бързо момичето и най-важното - дано успее да се възстанови изцяло. Дивна също трябва да си понесе последствията.
Gigi
преди 4 години
0
The storm is over...it's the aftermath that's sad
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени