Рапърът Сашо стана баща

27 Март 2023, 10:00


На 47 синът на режисьора Никола Корабов се сдоби с наследник

Рапърът Бате Сашо стана баща, пише България Днес. Александър Корабов, както е истинското име на изпълнителя, се сдоби с наследник на 47 години. „Благодарим ти, Господи, за нашата прелестна Юна! Шони, обичам те и се гордея с твоята вселенска женственост, сърцатост и душевност. Ти си моята героиня завинаги заради всичко, което усетих от теб през последните 14 години. И вече сме трима!“, написа синът на покойния режисьор Никола Корабов.

Майката на дъщеричката му е Светла Иванова, с която са двойка и в живота, и в работата от години. Юна е проплакала на 20 март и е с перфектни мерки.

Изпълнителят на „Поетите не спят“ е на седмото небе от щастие.           
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ццц
преди 2 месеца
0
И това на снимката не е Бате Сашо , а Ф.О. Дори не съм фен на тази музика и на тези хора и пак го знам. А вие сте “ журналисти”. Излъгация. Най- елементарно, отваряш Гугъл, пишеш бате Сашо рапър , цъкаш на изображения и ти излизат 10000 снимки на човека. Вие къде ровихте, къде чоплихте, че сложихте снимка на ФО
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..........
преди 2 месеца
0
Пише се и се изговаря ИЗЛАГАЦИЯ,от излагам се, не излЪгам се.Много е просто да се провери правописа на всяка дума в Гугъл вместо да се излагаме пишейки дори верни неща.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени