РАЗХИЩЕНИЕ! Ето с какво разполага Двореца на богаташка №1 Петя Славова

4861
02 Февруари 2021, 09:44


Луксозният палат на най-богатата българка Петя Славова се простира върху площ от 2000 дка насред 20 дка парк и то насред Банкя, близо до къщата на премиера Борисов.

 

Ако сараят на Путин в Геленджик има 16 апартамента, то българската банкерка разполага с 6 различни покои. Става въпрос за спални, към всяка от които вървят гардеробна стая и отделна баня. Те са разположени на втория етаж на хасиендата.

 

На първия има три салона, трапезария и кухня. Въпреки че идеята е била да бъде наложен италиански стил, сервизите на родената в село Дъбово, Казанлъшко, работничка в общественото хранене във Варна, която генерал Любен Гоцев препоръчва и тя става банкерка, са от възможно най-скъпата френска фирма за стил Hermes.

 

Тя се е опитала да претвори в родната на премиера Банкя част от настроението на италианското градче Стреза на Лаго Маджоре, където също има къща.

 

Заради нея обаче други богати българки се майтапят, че наистина е странно да купиш скъп имот без гледка на място, където панорамата е всичко и тя прави недвижимостите там ценни. Картината наистина е впечатляваща: короната от остри планински върхове, която Алпите образуват около сребристите води на красивото езеро, а вътре в него, като на поднос – по определението на Румен Михайлов – са разположени три острова с техните дворци и приказни градини.

 

Вместо това, къщата на Славова е навряна в теснота между други и е лишена от всякаква панорама, далеч е и от романтичните хълмове, където живееше Ферре и от променадата на крайбрежната с изисканите хотели и богаташките дворци.

 

Всичко това би било лична работа на фамилията, освен ако тя не притежаваше единствената банка в България, която не успя да мине и българските, и европейските стрес-тестове – предизвикателство за цялата ни финансова система в преддверието на еврото, а преди Коледа избухна и спор между акционерите в нея, който може да я лиши от досегашната спасителна спешна помощ на нейния омански благодетел.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 2 месеца
0
А първия и съпруг от когото е дъщеря и - Венцислав Дорелов, виден варненски мафиот, пардон бизнесмен още от началото на 90-те.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баща й
преди 2 месеца
0
Генерал от Д С ! Достатъчно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
-2
Това жълтурските драскачи понятие си нямата от 2000 дка,20 дка,така си ги пльоскате.Според вас е"важно" да има насред,насред....и хасиенда-е проучете поне каква земеделска дейност развива в това имение Славова та да си пасне и хасиенда на мястото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
009
преди 2 месеца
-2
Хванала е попа за расото госпожата.Да е жиа и здрава.............била е на точното място,с правилните хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 2 месеца
0
Които и дали вълшебно куфарче...
??
преди 2 месеца
0
"Новината" е коментирана в различни сайтове. За мен тя поредната "птичка" ,която си е изпяла песента. Това ,че е от село няма никакво значение. Много хора се подлъгаха за бърза печалба прехвърляха им фирми и кредити срещу заплащане. На госпожата са и създали банка. Не за да мине някакви европейски тестове,а за лични облаги на "благодетели" Подарили са и имения / които не видях,а и не ме интересуват/,да си ги ползва докато може. П.п. Не завиждам,живея си в кирпичената землянка,но спя спокойно.!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени