Разкритие на HotArena! Веса на Веско Маринов оплешивява! Ходи с една и съща шапка, не я сваля от главата (Снимки)

2709
08 Януари 2018, 14:00


Сервитьорката от Добрич Веселина Пеева, която е новата жена в живота на Веско Маринов оплешивява! Това разкриха пред HotArena наши източници от североизточния град.

Блондинката имала от известно време сериозни проблеми с косопада. Най- вероятно те се дължали на нерви покрай темерутския характер на певеца. Пеева криела оплешивяването с шапка. Тя не сваляла капелата си от главата. С нея беше в Разлог по време на кукерски фестивал в компанията на Маринов. Със същото капе сиво на цвят е била засечена на 6 януари в Добрич от неин комшия, който ни изпрати и снимка.

Сериозно впечатление прави и друг факт. Веселин Маринов е стиснат не на 100, а на 1000%. Пеева явно е принудена да ходи с едни и същи дрехи и шапка защото гаджето й не и дава пари да си купи нови.

Наскоро в интервю за седмичника Шоу трубадурът даже се оплака, че вечно бил без кинти и потънал в заеми. Което не му пречи да кара джип за 200 бона. Но явно е добро оправдание за стиснатостта му. Заради него гаджето му Пеева зарязва двете си деца, но той и до ден днешен я е оставил тя да кара 20-годишна кола струваща под 2000 лв.

Пеева дори през лятото се беше върнала в старото си амплоа на сервитьорка, за да има някой лев.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени