Разнобой в арт гилдията: Васко Кръпката не иска руската ваксина, Грета Ганчева вярва на „Спутник“ V, Софка: Няма да се ваксинирам, колкото години изкарам - толкова

866
26 Януари 2021, 10:13


Разнобой цари в арт средите относно възможността да си поставят ваксината произведена в Русия.

"Никога не бих си сложил руската ваксина! Като цяло не вярвам в нищо направено в тоталитарна държава. Но, да, бих се ваксинирал и ще го направя в някакъв момент",  това споделя пред „България Днес“ Васко Кръпката.

Неговата колежка Богдана Карадочева споделя, че е на изчаквателна позиция. "Доста хора не са наясно какво се случва с ваксините. В зависимост от здравословното ми състояние докторите ще преценят коя ваксина да ми поставят, не аз".

Йорданка Христова е категорична, че няма да се ваксинира. „Не знам дали всичко в тялото ми е ок. Не искам да обиждам докторите, но всъщност спазвам мерките", казва Данчето.

Актьорът Васил Михайлов също не е против ваксината.

На противоположното от повечето известни мнения са певицата Грета Ганчева и бившият министър на културата по времето на Людмила Живкова - Георги Йорданов.

"Разбира се, че си доверявам на „Спутник“ V. Вярвам, че руснаци са направили най-доброто, но доколкото знам още се очаква европейската агенция по лекарствата да разгледа документите за регистрация на ваксината, споделя ексминистър Йорданов. На същото мнение е и  певицата Грета Ганчева, която от тази година е руска гражданка.

Мис България Венета Харизанова все още проучва възможността да се ваксинира, тъй като има автоимунно заболяване и алергия.

Въобще не иска да се ваксинира Софи Маринова. Тя няма да даде и на сина си да го направи. "Колкото години изкараме - толкова.  Учила съм в село Брусен и моето поколение имаме ваксини на рамото. А сега чувам от един професор, че ваксина се прави за 10-20 години, а сега тази за четири-пет месеца ги измислиха. Не може да знаеш какво странично ще ти стане“, казва ромският славей.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
0
Защо причеслявате Софка и Венетка към арт гилдията? То по тази логика и Каканаша е арт! Не се излагай, каканашарена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени