Разпитват актьори за побоя над Диана Димитрова, още няма разследване

https://hotarena.net/laifstail/razpitvat-aktiori-za-poboia-nad-diana-dimitrova-oshte-niama-razsledvane HotArena.net
Разпитват актьори за побоя над Диана Димитрова, още няма разследване

Сериозни разпити на свидетели за побоя над Диана Димитрова са започнали от началото на годината, пише \"България Днес\", позовавайки се на свои източници в прокуратурата. Да дават показания в СДВР са били викани голяма част от колегите на актрисата. Всички те е трябвало да разкажат какво знаят относно твърденията на Диана Димитрова, че е била брутално пребита от свой колега. От прокуратурата категорично отказват да кажат кои са били виканите свидетели, но е факт, че разпитите текат с пълна сила.

Самата Димитрова отказа коментар пред вестника по темата по съвет на адвоката си Антон Станков.

\"Знам само, че са започнали разпитите на свидетели. Вече има няколко човека, на които от СДВР са снели показанията. Тук е важно да се уточни, че разследване не се води. В момента се прави предварителна проверка, която предстои да установи фактите около побоя и да събере достатъчно данни. На базата на тях наблюдаващият прокурор ще прецени дали данните са достатъчно категорични, за да се повдигне обвинение, и тогава и да разследват в истинския смисъл на думата\", обясни ситуацията пред \"България Днес\" Станков.

Юристът изтъкна също, че липсата на медицинско за нанесените травми затруднява доказването на побоя, които Димитрова твърди, че е отнесла на сценичната площадка. Станков допълва, че изминалите пет години от случая също са много важни. Това е така, защото заради многото време минало свидетелските показания може да са неточни, може да се разминават, даже някои свидетели може да не помнят точно как се е стигнало до насилието.

За момента с побоя се свързва актьорът Юлиан Вергов. Макар неизвестно защо Димитрова да не иска да посочи името на насилника си, актрисата вече няколко пъти направи намеци, че става дума именно за Вергов. Самият той категорично отказва да коментира темата. За момента не е ясно дали Вергов е бил сред свидетелите, викани да дават показания в СДВР.

Най-вероятно актьорът не е бил разпитван, защото наскоро претърпя операция на менискуса и е в болнични. Диана Димитрова използва случая, за да насочи отново вниманието към Вергов.

\"Страхът е зло, бясно куче. Когато те ухапе, или се насираш, или започваш да правиш операции. СДВР тръпне в очакване\", написа в социалната мрежа Димитрова.

Самата актриса бе разпитана по случая още миналата година на 20 декември. Там Димитрова е посочила името на насилника си. От прокуратурата категорично отказват да кажат за кого става дума.

Цялата история започна след пост на Димитрова във фейсбук, в който актрисата обяви, че е била пребита по време на снимки. Димитрова пази снимките, на които се виждат синините, цели пет години на стария си лаптоп. Но решава да ги покаже на цяла България едва в края на миналата година. Дни след публикацията Софийската районна прокуратура се самосезира.

\"Преди пет години бях насилена от човек, чието име няма да кажа. Не знам как да се изразя, още не мога да си простя, че не взех мерки тогава\" - написа в профила си във фейсбук актрисата.

Няколко дни по-късно даде още пояснения по случая: \"Преди пет години се случи нещо ужасно, страшно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и насилие над деца, животни, мъже и жени. Притеснявам се, че България се е запътила стремглаво към дъното, откъдето изплуване няма\", написа Димитрова, но отново не назова кой я е бил. За сметка на това последва нов пост с конкретни подробности по случая.

\"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето\", обяви Димитрова.

Докъде ще стигне проверката на побоя, предстои да разберем.

Калин Терзийски: Знам кой я е бил!

\"Да, сподели ми още преди години какво е станало, дори и човека, който й го е причинил, но аз няма да съм този, който ще го посочи. Тогава не обърнах много внимание на думите й, тъй като в тези среди насилието е често срещано явление. Но явно много й е било болно на душата, за да изригне така в нета.\" Това сподели пред вестника Калин Терзийски, човекът, който е написал две книги за Диана Димитрова, в едната от които дори споделя за силните си чувства към актрисата. \"Винаги сме се подкрепяли взаимно, направихме много един за друг\", уточнява Кайо, който също като Диана рисува и прави изложби.

10 Коментара

Стига с тая….

преди 1 година

Долнопробната пачавретина много силно страда ,че е била изритана ,но не в лицето ,а от живота на въпросния “насилник”.Не може да се побере в кожата си от яд и тръгна закъснялото и озверяло отмъщение !!!!

Коментирай

Ми Ту

преди 1 година

Като жена би трябвало да съм ма нейна страна, но има нещо доста злобно в тази женица. Дори провокираното насилие не може да бъде оправдано, но някак си не мога да я съжаля…

Коментирай

Ах!

преди 1 година

Кого си тръгнала да съжаляваш?! А, "женицата" ... Колкото и да не ти се иска Диана е жена и половина, а не женица. Тя не се нуждае от съжалението на някои , които наричат злоба смелостта й да се бори за достойнството си, въпреки лавината от ругатни .

Коментирай

O,

преди 1 година

Ти отново си тук с уличния жаргон, с мечтата си Диана ,, "силно да страда", да умира от яд, и да се тръшка, но най-вече ти се иска да не я споменават повече. Покъртително е твоето умолително"стига с тая"... Омразата ще те разяде, дикато прекрасната Диана се наслаждава на живота си,на творческия си талант и на преклонението на свестните мъже.

Коментирай

Ха,ха,ха

преди 1 година

И къде видяхте прекрасна Диана ???Кранта,с нагло и курвендко излъчване..И като е толкова доволна и щастлива от живота,защо тръгна да сее злоба и отрова навсякъде?!!Как може да защитавате интересчийката,която видиш ли си траяла 5г за да става известна и да се навира тук и там ,и понеже разбрала ,че повече няма да я огрее и “ бияча” не я ще, веднага се сетила ,че трябва да му отмъсти!

Коментирай

Деянчо

преди 1 година

Е ,вярно ,по-противно създание от тази Диана не съм виждал !Страшна ку…ветина. От близък източник разбрах,че е много долнопробно създание.

Коментирай

О,о

преди 1 година

А ти сигурно си същата като нея ,дето я защитаваш!Ми като е толкова прекрасна и успяла ,нека се радва ,що реве??!!И щом има и толкова свестни мъже ,които се прекланят пред нея,още по-добре ,ама що досега все е била с женени или такива от които ще има някаква файда?

Коментирай

Колеги

преди 1 година

Само за справка:Над 80% от гилдията не я понасят.

Коментирай

До любителя на справки

преди 1 година

В Булгаристан, драги никой никого не понася, особено ако е красив и талантлив... Ние сме самоунищожаваща се нация. Чуваш ли воя на хиените с клавиатура, надпреварващи се разкъсат тая актриса. Пък ти викаш 80%. Ама, дерзай,зарадвай потребителите, с проценти от автентична, българска омраза!

Коментирай

Eri

преди 1 година

Аргументите ти срещу Диана не струват пукната пара! Каквито клевети да сипеш. Не можем да оправдаваме насилие, не сме в джунглата. А това, че тя е безспорна красавица, го вижда всеки, който има добър вкус. При нея всичко е естествено, но в Чалгария са красиви гумените клонинги със залепени мигли и подути уста

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.