Разтърсваща клюка: Орлин Горанов крие две деца от Кристина Димитрова

09 Август 2022, 12:00


Че има две деца от Кристина Димитрова, които крие е най-разтърсващата клюка, която е чувал Орлин Горанов по свой адрес, дочу HotArena.

Големият естраден изпълнител навърши 65 години вчера на яхтата си с едни от най-близките си приятели - певицата Алекс Раева и мъжа й Любомир Палаханов.

"Животът ми е прекрасен Имал съм всякакви моменти, за тях пиша в книгата си, но се радвам, че всичко ми се е случило. За 40 години, откакто сме дует с Криси, по-абсурдно  нещо от това, че имаме две деца, не съм чувал за себе си. Една колежка на майка ми й разправяше, че аз лъжа и че всъщност имам малчугани, които крия. Беше много неприятно. Като отивахме на турнета, все ни предоставяха общ апартамент, като мислеха че сме двойка", смее се Орлин Горанов.

Понеже Орлин Горанов все е навсякъде по света със съпруга си, приятели му завиждат, че на това се дължи хубавото им семейство.

"Много потаен е той, никога не се оплаква. С Валя са ми пример за стабилно семейство. Когато излизаме с него, го карам да пее, а той отказва. Тогава започвам да го моли истерично, заклевам го, дори артистично се разплаквам", жалва се Катето Евро, която с покойния си съпруг е кума на семейство Горанови, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахахаха
преди 3 месеца
0
Кой може да повярва,че никога не са били двойка.......аз не вярвам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени